-
SiLeNtt --> student ?? to ja współczuję innym osobom którym przyszło z Tobą studiować, jak dla mnie jesteś totalnie zacofanym niedowartościowanym studentem z umysłem 14-latka (bez obrazy dla innych 14-latków ;)) ... odejdź czasem od CS'a, wyjrzyj przez okno, tam zarzyna się real, CS to nie całe życie ... skryłeś się w świecie CS'a przelewając na niego całe swoje emocje więc teraz ciężko nawet nawiązać z Tobą kontaktu ...
powtarzasz się w każdym poście, zapraszasz ludzi do 1&1, a co to ma niby dowieść ?? że jesteś lepszy ?? pewnie jesteś, no i ??
kolejna sprawa: piszesz do kogoś publicznie, pisz Ty, nie ty ... ja nawet do najlepszych kolegów nie piszę przez ty bo to świadczy o kompletnym braku kultury osobistej a przede wszystkim szacunku do drugiej osoby, a bez tego nie ma nawet co mówić o jakiejś wspólnej egzystencji w większym gronie osób ... to że większość osób tutaj jest młodsza od Ciebie nie znaczy że starszych nie ma, a inna sprawa --> szacunek należy się każdemu, nikt tutaj nie wystartował do Ciebie z wyzwiskami, jesteś tutaj gościem, dostosuj się ...
wyzywasz osoby od pajaców ?? kim jesteś by kierować do Nich takie słowa ?? bogiem cs'a, może, ale to nie daje Ci takich uprawnień ... Eragon bez szkoły ?? pewnie tak, skoro jest młodszy od Ciebie to znaczy że się jeszcze uczy, a mimo to prezentuje sobą duży wyższy poziom od Ciebie, chyba coś tu nie gra ... jednak kultura osobista i ogłada w towarzystwie przychodzą z wiekiem (bez obrazy Eragon) ...
na zakończenie, żeby nie było że będę pisać tylko ładnymi słówkami które i tak olejszej zwrócę się w sposób ostrzejszy:
w dupie mam ja jak i każda osoba tutaj gdzie wygrałeś słuchawki, w dupie mam czy jesteś studentem czy pracujesz przy robotach drogowych, w dupie mam czy mieszkasz z rodzicami czy sam sobie jesteś panem w jakichś czterech ścianach (chociaż tutaj trochę szkoda że nie mieszkasz z rodzicami, może wbili by Ci do głowy trochę więcej --> Twoje IQ jak sądzę do średniej krajowej nie dobija, no chyba że jest jakiś przelicznik dla osób grających w cs'a --> nawet by się przydał bo czytając Twoje wypowiedzi stwierdzam iż cs strasznie ogłupia ...), dostałeś bana nie pierwszy nie ostatni raz, sam dostałem wiele razy i jakoś żyję ... przyszedłeś się wyżalić, dowiedzieć się o co chodzi ?? to się dowiedziałeś ... ale jeśli szukałeś miejsca gdzie możesz obrażać ludzi kreując swoją osobą na wybitnie inteligentną i wszechwiedzącą, robiąc z siebie boga, to niestety źle trafiłeś ... masz pecha bo są jeszcze osoby takie jak ja które wku_rwia niemiłosierne zacofanie kogoś takiego jak Ty i sprawia mi to wielką satysfakcję mieszając takie osoby z błotem i wskazujące im miejsce w szeregu ...
dobra, trochę się pogubiłem a nie chce się powtarzać dlatego teraz krótko podsumuję moją wypowiedź: wyżaliłeś się ?? nice, a teraz idź gdzieś między ludzi, porozmawiać, popatrzeć, bo niestety umiejętność egzystencji w grupie społecznej w Twoim przypadku sięga dnia ...
pozdrawiam, No Swe@r