nie będziesz miał... zbyt głupio zachowuejsz się na serwie... a poza tym jest 19 amdinów i zawsze ktoś jest... i skońćz mówić że nie ma bo nei masz racji...
Wersja do druku
nie będziesz miał... zbyt głupio zachowuejsz się na serwie... a poza tym jest 19 amdinów i zawsze ktoś jest... i skońćz mówić że nie ma bo nei masz racji...
ja nie zrobilem tego po to zeby miec adma tylko zeby zapobiedz takiej grze jak andrii bo chyba nikt nie lubi jak sie go zabija !!! jak by wtedy go ktos zabil to by plakal i dal bana a on sobie moze bez zadnych konsekwecji zabijac i robic co chce na serwie jak by byl jego wlascicielem .. z tego co wiem to admin jest po to zeby uprzyjemniac gre na serwie i dawc przyklad innym nowym graczom .. jestezli andri dla was jest wzorem do nasladownia i uwazacie ze admini wszyscy sa odpowiedzialni to jestescie w grubym bledzie i wydaje mi sie ze kazda normalna osoba by mnie poparla . jezeli nic z tym nie zrobicie to wasze wypowiedzi na temat banow sa sprzeczne z waszym czynami .Cytat:
Zamieszczone przez Eragon
Jaki kre.... Zaden ban jakiego dalem nie był za to ze mnie ktos zabił . Nigdy takiego bana nei dałem ze mnei ktos zabił. Jesli zazdroscisz ze ktos ma adma a ty nie to towja sprawa. Nie rozdaje banow za free , bo mi sie nie podoba twoj nick czy twoja buzia.
[shadow=red:fdba7af1fe]Tyle z mojej storny. Pozdro all.[/shadow:fdba7af1fe]
Ja nigdy nie widziałem, żeby Andri dawał bany za free. Jest kompetentym adminem, więc nie wiem w czym problem.
zgadzam sie z Falconem ze Andri99 kompetentnym adminem nie widziałem nigdy żeby dawał bany za FREE.
Andri a chcesz sięzałożyć że dałeś? kiedyś miałem nick MARS*, chcialem zobaczyc co tam slychac i zeby mnie nie rozpoznano stzrelilem w ciebie przypadkie na nuke na pochylni, zaczales mnie wulgarnie wyzywac ; ] i BAN, nie robiłem afery bo nick inny miałem,Cytat:
Zamieszczone przez Andri99
Przedwczoraj nie wiedziałeś jeszcze że srutututu! to ja i kiedy mnie zablokowałeś powiedziałem żebyś mnie nie blokował a ty do mnie czy chce się pożegnać, powiedziałem że tak a tu Cię wzięło zdziwienie że mam adma ; )
Więc raczej dajesz bany za free, pzodrawiam ; ]
A, i jeszcze jedno, skoro wy macie pełny imunitet.. to wypadałoby go dać wszystkim.. ? ;> xPCytat:
Zamieszczone przez RuFuS
A i jeszcze jedno, skoro my mamy inmuniteted to na niego zasłużyliśmy ; ) Zresztą pytaj się ex0na ; ]
Nie opisuj mojich banow sam nie jestes lepszy albo a.c.a.b.
ban za free to chyba ty dajesz albo a.c.a.b .
Opis twojego bana ktory uwazaswz ze byl za free:
Sytuacje dobrze akurat pamietam . Rzadko na servie jest nuke . Opis:
Jesli zbieram sobie na awp przez 3 rundy i strzelasz do mnie bezmyslnie i zostawiasz mi 10hp , dotego zaraz stracilem wlasnie przez to. Nie napiszesz sorry niechcaca . Tylk o ryja wydzierasz I wyzywasz admian pod innym nickiem to chyba nie jest ban za freee.
ahahha Andri nie wyzywam adminów pod innym nickiem... a zresztą jeszcze na 100000 % dasz takiego bana i wtedy będzie dowód... kłamiesz w żywe oczy mimo żę są święta...