najlepsze jest jak w drugiej seri wrzucają mięso świni do auta :hah: :] mnie odrazu wciongneło
P.S ale jaką kase dostanie Wentworth Miller(Michael Scofiled) za film aktor wogule nie znany a teraz....
Wersja do druku
najlepsze jest jak w drugiej seri wrzucają mięso świni do auta :hah: :] mnie odrazu wciongneło
P.S ale jaką kase dostanie Wentworth Miller(Michael Scofiled) za film aktor wogule nie znany a teraz....
ten film jest zarabisty ogladnelem juz 2 serie i czekam na 3
Skoro twierdzisz ze sie zakochałem w aktorach to popatrz na siebie.. to nie ja mam w avku obrazki Saywera.. :-DCytat:
Zamieszczone przez Bam
jak ktoś nie oglądał jeszcze drugiego sezonu.. (np ja.. :-D ) To dzisiaj zaczyna się emisja na polsacie o 20;00.. Dwa odcinki pod rząd.. :-) Podwójna dawka :-P
no ja bede ogldał
no fakt dzisaj idzie musze se ogladnac :-)
3 Seria już leci, Miazga mówi, że ząrobista i lepsza od poprzednich części.. Trzeba sobie załatwić.
1 odcniek 3 seri zaje***** full wypas tak sie sprawa komplikuje że normlanie żal mam już na kompie 2 odcinek czekam na brata i opglądamyCytat:
Zamieszczone przez As You Wish
Ja bede mial na dvd 2 zeson a jak wyjdzie caly s3 to tez bede mial xD
jestem po 2 odcinku juz rozumiem na czym będzie polegała 3s eh.. te więzienie to ładny żal szkoda tylko że jeden odcinek na tydzień wychodzi ;|