-
Apollyon, ale nie fart że demko przepadło..
Nigdy czitów nie używałem nigdy także nawet nie próbowałem szukać ich ani się nimi bawić.. bo dla mię to kompletny idiotyzm Można sobie tylko taką wspaniała grę zepsuć.. (nie mam na myśli osób które się tym bawiły i sprawdzały tylko na czym to polega, lub też posiadają.. ale nie używają..) Dlatego prosiłbym kogoś.. eragona bo pisał że się na tym zna.. Lub jakiegoś fachowaca aby ocenił demko.. I sprawa się rozstrzygnie.. Szkoda że połowa dowodów przepadła.. ale trudno..
Dziwi mnie dlaczego KCA nic nie napisał.. nie bronił się.. w ogóle.. A sprawa dotyczy jego..
Sędzia widział swoje.. I ma pojęcie o tym bo nawet wymienił nazwę tych czitów które mógł używać.. Jego zdanie jest tu chyba najważniejsze tym bardziej że jest tego pewny, bo to on przyglądał się całemu spotkaniu.. I chciał przerwać spotkanie tylko God powiedział przez mikro że gramy dalej.. No to się zgodziłem..
Jeżeli "expert" wykryje że były używane czity jak się uda w tym materiale który przetrwał.. To KCA wg regulaminu zostanie wykluczony z turnieju.. Natomiast Szymek będzie zmuszony znaleźć sobie innego partnera..
Daje jednak szanse KCA jeżeli przyzna się że grał nieczysto to zakończy się to tylko na "ostrzeżeniu" i z mojej strony uznaniu za odwagę.. Bo to wymaga też sporej odwagi aby się przyznać do tego.. I oczywiście zwycięstwem przeciwnika, (w tym przypadku naszym .. :-P)
-
Pokłócił bym się z tobą ale, że priorytetowa część... „dowodu”? się nie zapisała, nie będę się wdawał w żadną polemikę z tobą ani nikim innym, a po za tym ja nie chce nikomu, niczego udowadniać.
Ja zawsze wiem co mówię, a co najważniejsze nie plącze się w tym!
lecz w woli wyjaśnienia....
Wzięli mnie na sędziego i sędziowałem, komuś to nie pasuje? to nie brać mnie na sędziego i tyle! Ja pisze co widziałem i co uważam za słuszne. Jak wy to oceniacie MNIE nie obchodzi zupełnie. Ja oddałem tylko do "użytku publicznego" moje uwagi i spostrzeżenia i Wy sobie oceńcie jak chcecie, skoro ja nie umiem sędziować!
i jeszcze jedno, wyśmiać to można ciebie Sciema….. jak to mówią: zal.pl
JESZCZE JAKIEŚ UWAGI? PRETENSJE DO MEJ OSOBY? ….CHĘTNIE WYSŁUCHAM I SIĘ POŚMIEJE! …. choć już od śmiechu stronić nie mogę.
P.S
Sciema radze zainwestować w słownik języka polskiego.... naprawdę nie jest drogi.
i jeszcze zacznij stawiać jakiekolwiek znaki interpunkcyjne, to naprawdę nie boli!
-
Trudno jak się nie zapisało to lipa i tyle nic nie poradzimy z tym :-/ heh ale cóż tak się zastanawiam , skoro niby nie było tak jak napisałeś(oczywiście według niektórych czyt. ABG) to skąd byś to wziął tak dokładnie i wogóle, i jeszce jak móiłeś o przerwaniu po pierwszej też jest ślad...no ale ok. Poczekamy, zobaczymy. A dodam tylko że sędzia był żeby sędziować i jest neutrany więc niby czemu mu coś zarzucacie :?: miał sędziować i sędziował.
-
Jedyne zastanawiajace momenty w tym demku to 14:25(God i Exon robia bardzo szybki rasz na 1) kiedy nie wiem dlaczego Szymek nagle zmienia decyzje i biegnie na 1, a Kca ukrywa sie bardzo blisko bramy CT od 1(Szymek zreszta tez) i dlugo czeka zanim wyjdzie(z kampa czeka God).
Druga sytuacja to koniec mapy, kiedy przez krotki okres czasu (w odleglosci calej mapy) Kca jedzie celownikiem po przeciwniku.
Oczywiscie mogly to byc przypadki... bo jesli ktos by mnie spytal(opierajac sie na demku) czy uwazam ze Kca mial wh, to stwierdzilbym ze nie!
[Nie jestem specjalista ale mysle ze na podstawie zdobytej wiedzy moglem ocenic dosc wnikliwie to demeczko :P]
-
To Wy chyba ślepi jesteśćie, Ściema, może grasz nawet dobrze ale na cheatach sie w ogule nie znasz, co widać odrazu, wdg. mnie KCA jechał ostro na WH, może AB i nie miał ale Wh wystarcza.. :-P :-P
P.S wpisz w googlach Css board i znajdź na tym forum dział Czarna Lista i porównaj sobie gre KCA z dowolnym kolesiem co dostał PERMA (Perment Ban) na jakimś Servie...
P.S2. Ściema, Nie udzielaj sie na takie tematy skoro nie masz nic o nich pojęcia... ile grasz w csa..? od września..?
-
Eragon jesli twierdzisz ze po tym demku widac ze Kca mial czity to podaj przynajmniej 2 argumenty a nie mow ze jestesmy(w tym ja;p) slepi.
Chyba ze ogladales caly spar, lub 2 czesc rozgrywki i na tej podstawie wyciagasz takie wnioski...
-
nie ale ja i on gramy w cs-a 2.0 orginała i jak chcesz te argumenty to kup 2.0 to bedziesz wiedział tyle co ja i Eragon :-x
-
Oglądałem CAŁY mecz.. i nie chce sie powtarzać bo przykłady te podał Apollyon.
Miazga No ale ja zaglądam na Borda a Ty nie:P
-
(Miazga12, co z tego ze masz csa 2.0? Co wtedy wiecej widzisz, rozumiesz o czym teraz rozmawiamy, bo chyba nie;/ Jesli chcesz odpowiedziec to pw zebys nie zasmiecal tego tematu, wogole tu nic nie mow)
A wracajac wlasnie do tematu to co z tym sparem bedzie? Bo w tabelach nie uwzgledniono tego meczu ^^ Mecz ogladal Eragon, Apollyon i Sciema, tak? 2 za tym ze mieli czity, 1 przeciwko... Nie ma demek... Kca sie nie odzywa, wiec widze 2 opcje: powtorzyc spar lub zaliczyc zwyciestwo Kca. Ja wybralbym opcje 1, szczegolnie jak popatrze na post pod moim :D
-
[ABG] F@T@L!TY jestem członkiem klanu ABG jestem tak samo dobry jak szymek i inni i MOGE ZARĘCZYĆ ŻE KCA NIE GRA NA CZITACH !!!! P.S. ON PODOBNO NAWET NA FORUM SIE NIE UMIE ZAREJESTROWAĆ WIĘC JAK BY UMIAL CZITOWAĆ MOZE MNIE POSĄDZICICIE O CZITOWANIE BO BARDZO DOBRZE GRAM HM???