mi się wydaje ze nie powinno sie kucac przy strzekaniu bo predzej przeciwnik cie zabiję.Cytat:
Zamieszczone przez Oczko
Wersja do druku
mi się wydaje ze nie powinno sie kucac przy strzekaniu bo predzej przeciwnik cie zabiję.Cytat:
Zamieszczone przez Oczko
gowno prawdaCytat:
1. Strzelać seriami ok. 3-5 pocisków
2. Podczas strzelania warto jest kucnąć (celownik zmniejsza się)
3. Przy odległości ok. 10 m celować w klatkę piersiową (przy odrzucie idę na głowę)
4. Przy odległości ok. 40 m celować w nogi
bardzo daleko 1-2 strzaly w glowe , daleko 3-5 , blisko full-auto miedzy stopy i kolana i w lewo lekko poza model
ak47 znosi przy full auto do gory i w prawo :P najlepiej patrzec gdzie leca naboje nie na celownik
taa z bliska full auto ;] po nogach ;D i leci Bana ak Jest duzo mocniejsze od m4;]
Moze i tak ale M4 jest celniejsze :P A tak w ogole to z kalacha jak koles jest blisko to walisz byle w niego :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
jest celniejsze ale strata hp przy AKa jest większa przy jednym celnym strzale w tors w ustawieniach CSa zabiera od 30 do 45%, a słynnego aMP4 jest tylko 25-35%, wiec jak uważasz... coś za coś by zrównoważyć szanse w grze... jedni maja stabilność i przy tym celność a inni maja większą siłę rażenia.
No tak... ale kazdy ma swoje zdanie, ja moje powiedzialem :P Jesli masz dobre miejsce na heada to ja mysle, ze tak 1-2 kulki ;-)
ja jak jestem w ct wole ak47 jak w terro m4 xD
Zawsze się gra lepiej zdobytą bronią :-P
A ja wole Galila
Więc sorry. Post ten pisałem gdy byłem jeszcze trochę zielonym graczem. Teraz mam całkiem inną technikę. Jak będę miał czas postaram się poprawić 1 post.
Pozdro