-
tylko nie FFA -.- Wole TP
Chociaż z niektórymi to się gra tak samo jak na FFA . Ale nawet same granice rashu..
Sam nie wiem .. trudna decyzja - . - A może GG ? też fajny i dużo ludzi gra
na painball nawet nie gralem
Może też być jailbreak czy jakoś tak. Teraz ludzie na to lecą .. ale dużo z tym problemów
na razie dałem głos na TP
-
Jail też dobry pomysł ale trzeba stworzyć regulamin razem z graczami którzy grali na Jail i adminami powinny być osoby znające dobrze regulamin i umiejące grać w jail. Bo to nie jest zwykły war3, tp lub ffa tam np. admin musi być prawie 24/7 ;]
-
TP. Tu naprawde mozna nauczyc sie gry zespolowo, mozna poprawic skilla i mysle ze bylby lepszy od FFA a napewno od Diablo albo War3
lub
GunGame. Tu mozemy pocwiczyc strzelanie ze wszystkich broni.
-
A wiec tak oczywiście jestem za FFA aa Mariosz WW^ kazał mi pisać do Amarow bo kazał mi pisać ale pisałem i nie odpisywał wtedy a raz dal dane do serwera ale hasło na ftp się nie zgadzało i kazał czekać jak podają mu nowe :>
-
Deathrun, ponieważ te mody cieszą się dobrą popularnością, a jest ich mało
-
Ozi ale na tym serwisie bynajmniej na razie nie ma po co robić TP bo i tak wszyscy będą stać przy lini rashu i tylko czekać aż czas minie :/. Chyba że serwer był by steam -,-
-
Ja byłbym za DiabloModem ewentualnie FFA.Wiem że DiabloMod ma wielką popularnośći ściągnie tłumy graczy,do tego trzeba by było wgrać HL TV i program Anty Software który automatycznie banuje gracza bez jakich kol wiek tłumaczeń,ponieważ w tym modzie gracze aby zobaczyć dobrze ninja lub łowce lubią mieć włączony nie Open GL,tylko Software.Takie jest moje zdanie.
-
Oczywiście FFA i kropka ;-)
-
Jakby ktoś chciał IP to prosze.
91.204.160.145:27015
-
JA POWIEM TYLE NIECH BEDZIE ALBO "TP" albo "FFA"