Ej podajcie jakis inny serv War3ft oprusz tego :) Prosilbym :)
Wersja do druku
Ej podajcie jakis inny serv War3ft oprusz tego :) Prosilbym :)
dobra sluchac ludzie dobra nownia przemo w swojej dobroci zaoferowal ze wykupi serwa na miecha, na nastepnym jednak musi byc sciepa a pozniej sponsora sie poszuka
h@ jest potrzebny...
To już najmniejszy problem. Hemik ty na sb napisałeś że jak przez miesiąc można nic nie robić, to nie od nas zależy tylko od czasu na takie sprawy ex0na i diLL'a, gdzie oni nie mają prawie w ogóle czasu na takie sprawy.
H@ powinien zostac przemo z knifemanem poniewaz najwiecej robia dla serwa
Skoro nie maja czasu to po jakiego grzyba biora sie za siec serverow ? jak juz cos robisz to rob to pozadnie a nie na odwal sie
PRZEMO powinien być H@ :]
No nie ban Ci minął? Zaraz przywrócę stary stan rzeczy. ;]
max_rezydent tutaj nie leży wina po naszej stronie tylko sponsoringu. Serwer upadał jak działał ? Nie sądzę , non stop dużo graczy - możemy śmiało powiedzieć ,że serwer był prawie cały czas pełny =) . Postrzelaj nie wiem co się tutaj dokładnie stało czy odmówili , czy jak ? Wiem ,że podejmiemy jakieś środki co do serwera a na razie pozostajemy "Siecią serwerów , bez serwera ^^" .
Mam pytanie do osoby która zajmuje się forum. DLACZEGO JESZCZE NIE ZOSTAŁ USUNIĘTY BANER SPONSORA JEŻELI ODMÓWIŁ WSPÓŁPRACY I ZA DARMO ROBICIE MU REKLAMĘ!!!!!!??????????????? Przemo jeżeli kupi już serwer to żadnej reklamy, a w miejscu gdzie ona powinna być wstawić napis "To miejsce na twoja reklamę za tak niewiele" czy coś z tego typu
Bo ex0na nie ma i nie będzie prędko a Dill nie usunie.
propo loga ja sie moge tym zajac jezeli bedzie juz wiadomo ze mozna je zmienic. i jak ktos ma jakies propozycje odnosnie tego co mogloby sie na nim znalesc niech napisze. oczywiscie jezeli dostane pozwolenie na to bym zrobil logo ;-)
"A dlaczego dill nie usunie?? Jeżeli ta firma nie zgadza się na kontynuacje "sponsoringu" albo tak zwanego fachowo umowy krzyżowej to ja bym to już dawno wyjebał i szukał chętnego na reklamę... a co za tym idzie sponsorów....