Chętnie zagram... będzie 50:1...
Wersja do druku
Chętnie zagram... będzie 50:1...
nie będzie, wezmę udział jako gracz
Ty chcesz opór stawiać ? :D To będzie 50:3 ^^ Ale mi różnica ;x
to ja pojde do graczy wtedy bedzie 50 : 49 bo 1 runde bede afk
hahahaha poczekaj rufus kupie steam to cie wyzwe na spara 1vs1
To jak z tym meczem??Na jakich mapach go zrobimy???Może dust2,nuke,inferno inne mapy mi do glowy nie przychodza a forme meczu wysle jutro mam jutro inforamtyke wiec poomysle nad rozegraniem tego meczu
ja jestem za nuke bo fajnie się skanuje
ps. może najpierw trzeba sprawdzić czy wystarczająco dużo osób będzie grało
po prostu mr 15 2 mapy
Ja na 100% będę grał to możecie już mnie dodać do Player :-D
Spokojnie... jeszcze nie ma świąt... zapisy ogłoszę tydzień przed... kto się nie stawi ma przekichane ^^
No i mnie też ... ;p;pCytat:
Zamieszczone przez TakeMyArm
Chętnie bym na takim meczu zagrał ale nie wiem czy się wyrobie.. :P
Jak dam rade to się wpisze do Player's :P a jak nie to kaszana ;(
Powiem wam tak kazdy by chcial zagrac w tym meczu ale musza tam grac osoby ktore dobrze graja w cs i maja na min. 1 postaci 10lvl bo inaczej nawet pod uwage go nikt nie weźmie
Ja mam elfa na 10 levelu i humana na 10 levelu :) reszta różnie =] mogę grac będe wam ładnie wrzucac i wogóle :))
ja mam undeada na 10lvlu i z checia bym nim zagral :)
mój elf bierze twojego undeada na pierda :D
Zróbmy jakiś przedstawiciele players i admins np. rfs i punisher i oni będą wybierać składy ;PP Taki przywilej dla punishera bo z players jest najlepszy a z admins to nie wiem kto jest the best. ;PP
z admins to rsL lub rfs.. Chyba że to nie Ci sami! xD
@Piter
Co ty sobie myslisz? xD
już się OT robi.. przestańcie się wykłucać kto kogo bierze na pierda tylko pokażcie na servie -.- bo jak na razie gdy gram z wami, to coś cienkie te wasze "pierdy"...
boże ludzie widzicie że war3 prawdopodobnie już nie będzie jak na razie także nie ma co gadać o turnieju. Przeczekajcie trochę
ps. To nie Ci sami . Ja jestem rsL a rfs to rfs
heeheh ach ten street jak chcecie moge z rfs byc tak zwanymi niby cl :)
Cytat:
Zamieszczone przez Klus3k
No to właśnie proponowałbym bym się w tym wypadku sprężyć a nie poczekać. ;P Czyż nie sądzicie że fajnie byłoby zagrać taki turniej ale jak możemy czekać rsL jak potem nie będzie już na czym rozegrać turnieju?? Spróbujmy zagrać przed świętami. Tylko jeżeli turniej ma się odbyć to jak coś mamy już cl-i i potrzebujemy chyba jeszcze tylko regulaminu turnieju i tego żeby cl-e wybrali swoje składy.
Jeżeli war przetrwa do świąt to wtedy zrobimy. Sory ale nie mam tyle czasu, żeby grać ciągle w cs...
Ja mogę zagrać jako gracz.
jak w3f padnie... to będzie katastrofa :sad:
wlasnie gdzie ja bede grac ? ;-(
no Ty chyba w adminach xD
Ale rób jak chcesz, twój wybór :cool:
Ja tez moge wziasc udzial w turnieju?
heh ja tez mam pytanko czy mogę zawziąć udział a turnieju : :-> , jeżeli nie z adminami to czy będę mógł jako player?
Jeszcze jest czasu xD. Ten mecz będzie dopiero na święta (czyt. str. 1/2) :P
nie chce mi sie czytać tegoo :D,może ktoś mi odpowie czy bedzie grany ten mecz;) :razz:
Nom ja też też bym bardzo chciał wziąć udział w turniej :-) Jakieś małe doświadczenie z lepszymi graczami zdobędę. Jeżeli rfs byś pozwolił był bym bardzo wdzięczny :-).
Ps. Miało to być jakoś w święta :] . Całe szczęście iż servery dalej się trzymają :-) Mam nadzieję ,że turniej będzie rozegrany .
Pozdrawiam :-).
Napiszcie dokladnie co gdzie kiedy,bo święta co raz bliżej.:). aa i pytanie czy załapię się ;) :razz:
btw kmo jestem;D
mozemy dzisiaj wieczorem zagrac
Nie planuj aż tak szybko :-) .... Ma być to będzie :-). Tylko dobrze że poruszyliście ten temat znów bo zapomnieli o tym ...Cytat:
Zamieszczone przez chmylek
Swiete slowa Take. Zapomnieli xD
no to chociarz w na poczatek przyszlego tygodzia pn wt ?
Poniedziałek i wtorek to kolego ja mam dla przykładu jeszcze zajęcia na uczelni ;d. Poza tym przed wigilią wszyscy będą mięli pełne ręce roboty, a przynajmniej powinni mieć. Jak będą jakieś ustalenia w tej sprawie, ewentualny termin, to zapewne się dowiecie.
Cytat:
Zamieszczone przez Street
Street niewybacze Ci tego!! xD Teraz masz jazde na każdej mapce ;p
Ja też moge zagrać ;P i tak admini nie mają szans więc niewiem poco ten "wielki mecz" ...
Po prostu dajcie mi slota i po wszystkim xD
Jasne. Admini nie mają szans hahaha. Dostalibyście do 0 xD.