no bez kitu. w maju kupuje nowy telefon i wtedy wyp****dole ten złom ! :)
Wersja do druku
no bez kitu. w maju kupuje nowy telefon i wtedy wyp****dole ten złom ! :)
A powiesz mi jak sie ta nokia 5200 sprawuje ? Miałem ją brać, ale jednak 6300 przeważyła i bardziej mi sie podoba ;)Cytat:
Zamieszczone przez AmaroW
Ja dałem Bratu (AmaroW) Nokie 5200 i do stycznia tego roku mi chodziła cacy oprócz co 2 tygodnie chodziłem regulować szyny w telefonia i raz wymienałem głośnik, Teraz trzeba tak samo wyregulować szyny bo strasznie się rusza ... xD ale telefon polecam xD
[ Dodano: 2008-02-24, 14:49 ]
k700i nie posiadasz bo ją zepsułeś xD ze do naprawy sie nie nadaje xD bo 2x Więcej naprawa kosztuje niż telefon xDCytat:
Zamieszczone przez AmaroW
Ja mam Nokie N70 i narazie nie mam zamiaru jej zmieniać. :]
Ja mam Sagema My411x. Moim zdaniem jest on full wypas :P Ma kartę pamięci Mp3 Aparat fajne basy xD I ogolnie fajny długo trzyma bateria :D
Ej jaka jest różnica między Se d750i a k750i ??
Telefony różnią się jedynie wyglądem. To jak byś wybierał kombi albo sedana z tym samym silnikiem. Do wyboru do koloru. Lepiej kupić D750i ponieważ podobno ma lepsze podzespoły (nie sprawdzona informacja) i ma lepiej rozwiązane zamykanie obiektywu. I też w d750i jest o wiele lepszy JOY podobno się nie psuje.
Sprzedam Tela Info xD
Kod:http://allegro.pl/item320130122_plusfon_401i.html
Siemens c75
Mój obecny telefon to Motorola E1000.
Moim obecnym telefonem jest: Nokia 5200.
Nokia 3110 Clasic
ja mam SE k750i nawet dobry;]
A ja mam M L7 soniacza niechce miec bo lajtownie mozna sie na niego wbic bez wiedzy wlasciciela i mozna dzwonic z jego komy puszczac muze zmieniac jezyk czytac esy id
To tylko w nokiach w Soniakach tego nie ma ;] Ja teraz SE K550i z softem zmienionym na W610i + sterowniki dźwięku,aparatu nowe i czcionka nowaCytat:
Zamieszczone przez Mardog
Ja mam nokie 6233 i jestem z niej zadowolony chociaż coś mi głośnik nawalił ale i tak jest fajna.:P
a ja mam
Nokie N-Gage
Obecnie - Nokia5200
Ja posiadam od niedawna Samsunga 250 i jestem z niego zadowolony lecz myślę że z czasem go zmienię na lepszy model :).
Pozdrawiam X.
Sony Ericson K700i ;] Inaczej Cegła2000 :cool:
hahahaha :hah:Cytat:
Zamieszczone przez HaShU
samsung j700
Motorola e1 ;) Telefon miażdży BaSsem i jeszcze jak się go pod głośni programem to dramat :P
S.E w595 here:)
Polecam
Nokia N73 ;]
samsung e250 -.- patologiczny złom :/
Witaj w klubie Street!!!! Też posiadam Samsung E250 ^^
Motorola E398 :-P
Ja mam Sony Ericson K550i polecam praktycznie wszystko na nim dziala :)
Nokia 5300 XPressMusic ;). Bardzo fajny fon, polecam :].
napoczątku miałem nokie n-gage a teraz mam :-D sony ericson k800i :-D
Ja miałem nokie 3310 później SE k700i następnie SE k550i obecnie mam SE w910i
Sony Ericsson W580i
Motorola W377.
Sony Ericsson 310i drugi Sony Ericsson k 550i nie narzekam na żaden.
Pożyjemy Zobaczymy.
Sony ericsson k310i i Sony Ericsson W200i
Motorola E1 i Motorola E398 :)
Sony Ericsson W200i :D Narazie jest spoko :D
Nokia 5200^^