ja ogladałem juz 8 odcinków 3 seri :] i są jaja bo 9 wychodzi 10 stycznia a po 8 odcinku michaela przenoszą gdzieś ....
ale Eragon sare zabili .....
Wersja do druku
ja ogladałem juz 8 odcinków 3 seri :] i są jaja bo 9 wychodzi 10 stycznia a po 8 odcinku michaela przenoszą gdzieś ....
ale Eragon sare zabili .....
miazga nie opowiadaj ;-)
właśnie bo ucieka nam chęć ;]
Ja już widziałem osiem odcinków trzeciej serii... Następny dopiero w styczniu ;( Nie wiem jak wytrzymam xP
kuuurde tylko szkoda ze teraz przerwa azZZ do stycznia!!!...
W 7 odcinku 3 seri michael ucieknie z pierdla a sarze udnol głowe :-P (podobno) ;D
chyba utną ;] ale nie opowiadaj pliska xD
mam pytanie po co wy mówice co sie stanie?? chcecie sie pochwalić ze oglądaliśccie czy co?? lepiej wyraźcie swoją opinie....
Ja nie ogladalem . Tylko pisze jak mi poweidizal; wieczorek i sie wlasnie pytam czy tak sie stanie tych co ogladali
Heh, po oglądnięciu wszystkich 13 odcinków mogę tylko powiedzieć, że to najlepszy serial jaki w życiu oglądałem, LOST mu do pięt nie dorasta.. Nie będe opowiadał o fabule, bo zepsuje tym co nie oglądali najlepszą zabawe. Bo to własnie fabuła jest w tym filmie motorem napędowym.. xD
No nie moge sie doczekac kiedy bedzie 4sezon xD
[ Dodano: 11-07-08, 16:39 ]
They took his freedom.
They took the woman he loved.
But there’s one thing they can’t take from him.
Revenge.
Zabrali mu wolność.
Zabrali kobietę, którą kochał.
Ale jest jedna rzecz, której zabrać mu nie mogą.
Zemsta.
^^
prisonbreak.org.pl
ja na razie w Polsacie oglądam powtórkę 2 serii a jednocześnie czekam do jesieni na 3 serię :D
no i git,
mamy juz 2piewrsze odcinki 4seri
www.prisonbreak.org.pl/torrent-download
milego ogladania ;D
Ja słyszałem gdzieś (już niewiem gdzie), że w ostatnim odcinku Scofield ma zginąć. Czytał też ktoś to?
nie pisz tu takich rzeczy ! bo niektorzy nie chca tego wiedziec
powiem tyle -- w IV sezonie Scofield bedzie mial powazne problemy ze zdrowiem
Dobra thx już nic nie napisze na jego temat :-D
a ja dodam tylko tyle ze sara nie zgineła :)
To już wiemy. Nawet ci co oglądają w TV. Bo to już z 2 tyg temu było.
No Panowie dziś wyszły 2 ostatnie finałowe odc Skazanego, które już czekają na moim dysku twardym ;]
Ja już oglądnąłem ostatni odcinek i zapowiada się, że prison break nie będzie już kontynuowany. Z tego co słyszałem jeszcze mają być 2 dodatkowe odcinki czy film do 4 serii
watpie to by cos jeszcze nakrecili, no chyba ze by sie okazalo ze firma ma Scofielda ;d;d ale by jajca byly ;]
mam wszystkie odcinki Prison Break :)
SilverProtect, wiem że chcesz ponabijac trochę postów ale nie odkopuj starych tematów bo nieprzyjemnie może to się skończyć dla ciebie
Ja to ogólnie ostatni raz skazanego oglądałem w 2 sezonie :-D Jakoś nie mam czasu oglądać a i ściągać sie nie chce