Chowany :DDD
Wersja do druku
Chowany :DDD
Tylko nie pokemod. Teraz jestem za HNS
Niech war zostanie jak nie było innych serwerow sam utrzymywał cała sieć
dobrze WW mówi... to dzięki niemu gra tutaj tyle osób
Na moje oko war3 to najciekawszy mod więc nie ma sensu go zmieniać. Ludzi mało, bo może za słaba reklama albo brak jakiś konkursów? Nie wiem, ale ilość graczy to raczej nie wina moda.
W sumie to z moich obserwacji na serwerze grają najczęściej admini, @F i osoby których w ogóle się nie zna... Gdzie stali bywalcy?
stali bywalcy porozchodzili sie po innych serwerach :) a jak przyjdzie ktos nowy to odrazu jest besztany dlatego nie ma duzo ludzi na serwach
Z trudem popieram wypowiedź ACABA tu nikt nie ma szacunku dla nowych....
grajcie na WAR3FT bo non stop po 5 osob na serwie...
a wiec co robimy ?rezygnujemy czy zmieniamy
Ja bym wam proponował zrobić tego 4funa ;p Możecie różnymi pluginami wyróżnić. Ja tam nie preferuje ZM sam nie wiem czemu xD A jeszcze możecie zrobić Deathrana z tego co zauważyłem do bardzo dużo ludzi na nich gra ostatnio sam gram dosyć często a 32 sloty na DR było by dobre ;p Na DR można by dać automatyczne BH i jest wiele map ;p A zresztą to jest tylko moja opinia róbta co chceta ;p
no DR by było luxx na 32 sloty ;]
ale nikomu by sie nie chcialo czekac az wszyscy padna
Czemu nie zrobicie DiabloModa na tych serwerach co niekiedy gram zawsze ful nawet czasem wejść się nie da.Zróbcie próbę 2 tygodnie i zobaczycie że ściągniemy graczy.
Klusken nigdy by nie bylo 32 userow xD
DiabloMod Przyznam racjie przemo jest oblegany rzadko co znajdziesz pusty diablos ;]
DiabloMod.. też za tym jestem... ;]
Zróbcie próbę 2 tygodnie i zobaczycie że miałem rację,pościągam ludzi z innych DiabloModów ,nawet tam gdzie zawsze jest ful.
śpisz? przecież już nie mamy sponsora
Sponsor by się znalazł ale kto poprowadził by to wszystko tak jak się należy DiabloMod nie jest łatwy chyba?