-
Witam. Mam na imie Mateusz , pochodze z Targowiska sąsiedzniej wioski Eragona :D
mam 15 lat . Interesują mnie panienki ;p buehheaehdhas ;d hmm piłka nożna , ogólnie sport . Dużo czasu przesiaduje na dworze a zwłaszcza teraz ,snieg ;d , oraz w lecie jezdzę na deskorolce ;d . interesuja mnie gry typu : heroes , avatar . saga coda . crysis , wiedzmin , nfs i wszystkie popularne gry ;p . na csp jestem Prawie prawie !!! od początku . nie znoszę szkoły a w tym lekcji geografi , chemi , biologi moze to przez jednego nauczyciela ,dalej polskiego , matematyki , histori ,niemieckiego , angielskiego itp itd ;d uwielbiam w-f , informatyke , Godzinę wychowawczą ;d technike to wszystko co przesiadujemy na komputerze ;d ..
-
Mam na imię Hubert, mam 17 lat, jestem z Kłaja (pr0). Chodzę do ZSŁ w Krakowie na profil informatyczny. Interesuje się informatyką (głównie to grafika i software), lubie grać w nogę, w siatkę a w zime poszaleć na nartach (oj baaardzo lubie) :D Na CSP od roku. Kiedyś byłem maniakiem gier, teraz to jakoś przeszło. Lubie jak mi leci dobra nuta w winampie. Lubie dobrze zjeść ( nie zawsze zdrowo ). Nie lubie 3/4 przedmiotów :D