Dokładnie tak mi napisałeś na GG. Mam dać screen?Cytat:
Zamieszczone przez SaveD
Po prostu zrobiłem temat.Cytat:
Zamieszczone przez SaveD
Biorąc pod uwagę to co wczoraj mi napisałeś na sb że jestem niby nie sprawiedliwy tym razem poprawię swój błąd:
= warnCytat:
Zamieszczone przez SaveD
= warnCytat:
Zamieszczone przez SaveD
- nie mam dostępu do cvarów i na War3 też nie miałem ale wiem że jak była wyjątkowa sytuacja kiedy ptb nie działa to bez cvarów mogłem tego używać zwykła komendą mp_autoteambalance 0/1Cytat:
Zamieszczone przez SaveD
Według mnie źle zrobiłeś ptb nie jest potrzebne na tym serwerze, zwłaszcza jak h@ wyrażą zgodę i będą tam granę turnieje, mixy albo spary bo klan rusza. Po to jest ta komenda żeby w nagłych przypadkach używać tego. Do 1.00 w nocy? Ja nolife?Cytat:
Zamieszczone przez SaveD
Za kłamstwo dotyczące Galardo i ich znajomości z AMX też dałbym Ci warna ale nie mógłbyś wtedy bluzgać więc na ten moment tylko dwa.
To nie jest temat przeciwko Tobie tylko wyrażam w nim własne zdanie i pytam innych na temat amx którego wgrałeś a nie rzeczy dotyczących bezpośrednio Twojej osoby więc z zwykłej kultury zastanów się zanim coś napiszesz. Według mnie praca którą wykonałeś nad serwerem jest gorzej niż żałosna. Tak samo jak praca nad tym tematem który nadal nie jest zrobiony tak jak powinien być:
http://www.forum.cs-portal.net/topic...fa-vt11059.htm
A to Twoje słowa i nie bluzgaj więcej na mnie jak uważam że czegoś nie potrafisz zrobić albo coś zrobione przez Ciebie jest wykonane mizernie bo to nie znaczy że coś do Ciebie mam:
"Saved CS (7-11-2009 13:01)
to nie znaczy, że cie nie lubię czy robie to ze złości
Saved CS (7-11-2009 13:02)
po prostu uważam, że
Saved CS (7-11-2009 13:02)
nie jest to fair
Saved CS (7-11-2009 13:05)
pomijając porachunki forumowe"