Aaaa... no to taki bajer ;p , trzeba było tak od razu xd.
Wersja do druku
Aaaa... no to taki bajer ;p , trzeba było tak od razu xd.
Dill jesteś w stanie ogarnąć całe forum? Mam na myśli czy masz dostęp do wszystkich opcji na forum? Bo jak nie to bardziej opłaca się zrobić nowe forum narazie takie za free a nawet jeśli masz to i tak nie wiemy do kiedy stronka będzie istnieć jak exona nie ma i nie wiadomo czy będzie za nią płacił czy nie. Więc musimy zrobić nowy temat z ankietą czy przenosimy lub coś takiego jak się exon nie odezwie.
lOl :D
ex0n o ile się nie mylę zapłacił za cały rok (chyba się mylę).
Przynajmniej kiedyś tak było (tak mi się wydaje)
Taki serw to oki ;] Nie ma co się bawić w sponsorów;/ takich jak postrzelaj. Już chyba lepiej od każdego adma brać dychę czy 2 jeśli chce go mieć oczywiście selekcja i pytanko czy się zgadza płacić ;]
Ex0na jest teraz zajęty nauką.Cytat:
Zamieszczone przez infi
Dill ma dostęp do wielu przydatnych opcji ale trzeba go będzie namówić i wytłumaczyć co oznacza samemu podejmowanie decyzji xdd bo jak on spyta ex0na to za miech się dowiemy czy możemy czy nie.
Co ty gadasz że ex0na nie ma ?? Ja go często widzę.Cytat:
Zamieszczone przez Galardo
wiec tak serwer prawdopodobnie ruszy od nowego miesiąca :) Knife a czemu nie :) mozesz tez sie sciepnac ja sie zgadzam niech gala sie wypowie :) pozdrawiam Knife zagadaj do mnie na gg wkoncu trzeba bylo cos wymyslec to z Gala sie zgadaliśmy i niezly pomysl wyszedł ;)
ja narazie bez kasy bo dzis kupilem sobie samochod:) ale mysle ze w listopadzie cos wyskrobie i dozuce te 20zl;]
jezeli ktos bedzie chcial sie dozucic to nie ma sprawy bedzie lzej utrzymac serwer nie musowo odrazu 20zł infi :) kasa bedzie mozna wplacac na moje konto a ja bede przelewac na konto firmy hostujacej tylko jest dylemat jaka firme wybrac??
no najpierw trzeba obczaic gdzie mozna steam i ns:) napisz do 1shot1kill czy stawiaja s/ns . JEsli maja to bierz u nich