-
Ja dam jeszcze pomysł, że jak Przemo będzie wybierał adminów to rozsądnie np. w jednym temacie robi się listę potencjalnych kandydatów lub zgłasza się nowych a potem niech Przemo wybierze tylko, żeby nie było tak jak był Street ktoś mu na gg napisał i już ma adma potem na 1 servie 14 adminów. To moja taka uwaga, żeby uniknąć przyszłych nieporozumień. Mam nadzieję, że server niedługo stanie i będę sobie bił lvl ;]
-
Zdecydowanie na PRZEMO :D
-
szkoda ze nie zostalem zawarty w glosowaniu ale trudno mam mnustwo czasu wolnego wieczorami :) to PRZEMO oczywiscie :)
-
Ja oddałem głos na Streeta [x] jak był na servie raz na tydzień to też było dobrze i trzymało się to nawet kupy bez obrazy dla innych kandydatów ale musiałem kogoś wskazać i według mnie Streetu się dobrze sprawował i dlatego tak postanowiłem.
Co do tych Adminów to: Galardo H@ mógł robić jak chciał On decydował każdy ma swój indywidualny plan ale twoja rada jest dobra :)
-
Oczywiście, że może robić jak chce ale to też nieuczciwe wobec innych, że nie było nigdy rekrutacji na adma a co jakiś czas był nowy admin. A co do Streeta to nawet było dobrze jak go nie było ale to też dzięki stałym graczom,Moderatorom i Adminom nie było takiego burdelu na servie i na forum.
Edit: Kiedy zakończy się głosowanie bo sądzę, że Przemo wygra a chciałbym sobie pograć na starym nowym servie ;] ?
-
-
Przemo ;D mozna z nim normalnie porozmawiac nie koksi admem spoko koles :} czesto na servie a i mam takie pytanie co z tego ze my sobie h@ wybiezemy ? kto tego adma mu da ? eXon ? powie ze mu nie da i co w tedy? ;s
-
I wtedy będziemy się zastanawiać ;] . Przemo najwyżej nie będzie miał rangi na forum ;]
-
Ja bym w tedy proponowal masowe zwalnianie adminow tzn jak mu nie dadza h@ po kolei kazdy admin opusci server ? :d
-
Dla mnie kandydatem byłby saved ale chyba opóścił nas na dobre, a tak to TOMBCIO :-P