-
Shift może jest zajęty w prywatnym życiu i czasem mu się zdarzy że zapomni kto nie oddał a kto oddał ss-y. To może wystarczy napisać do kogós na gg żeby go odbanował i sprawdził na forum na spokojnie i przypomnieć mu bo wiadomo że masenko dość często odwiedza forum i dodaje nam nowe zdjęcia i filmy. To że Shift chce trzymać porządek na serverze to chyba dobrze nie ?
-
Tak jak kopa mówi shiftu czasem zamuli ale Masenko za te słownictwo to perm...
-
No ok czekamy na shifta... ten post wyżej co napisałem to się nadal czysty reszty. ;d;d Ci co powinni to już napisali chyba że jeszcze jakiś admin chce coś napisać no i oczywiście Shift.
-
Uważam że należy usunąć go z bl, a zbanowałem go ja ponieważ myślałem że faktycznie jest na bl (nie znałem sprawy za co dal go na bl) i shift wcale nie zamulił tylko masenko nie dal 1 ssa...
-
eee czyli co? Ban zostaje czy nie Korni? Bo ja się pogubiłem...
-
Npisalem ze nalezy usunąć go z bl i dać unban... ale to tyo moje zdanie bo żadnego dowodu nie ma ze ma wh...
-
Dobra to unban...
@close
Możesz grać, chyba że ban na co inne to napisz na gg.
-
wiec tak Masenko chcesz solo to dawaj polowa drogi do ciebie i gitara lezysz jak nie wiem co!!!! po 2 nie zbanowalem cie wczoraj lol!!! luknij w konsole od kogo dostales!!! a dopiero oskarzaj po 3 za takie odzywki do mnie powinienes sie pozegnac z serwerem!!! po 4 nie kiedy zdaza mi sie kogos zbanowac za nic ale mysle ze to nie jest problem wbijasz na forum i piszesz ze admin taki i taki zbanowal mnie przez pomylke i dostajesz undbana a nie piszesz cos takiego na mnie ???? czlowieku opanuj sie mam male problemy w zyciy prywatnym i niekiedy przez to sie myle za to sory Mati chyba wszystko napisalem co mialem do powiedzenia Pozdrawiam!
[ Dodano: 03-10-09, 09:22 ]
aa jezeli napisales ten post o 21 44 to pewnie tez przed chwila dostales bana a ja o 20 45 to juz film ogladalem na Canal+film wiec nie ja cie zbanowalem i prosze rade adminow o odpowiednia kare dla niego za obrazanie mnie nie wystarczy warn na forum!!!
[ Dodano: 03-10-09, 09:26 ]
usunolem go z czarnej listy cziterow jakby coś
-
Sorka shiftu miałem zły dzień ;d
-
Ja tez może miałem zly dzien moze i ty tego do nie przyjoles wiec ja twoich przeprosin tez nie przyjmuje koniec tematu..
[glow=blue][shadow=orange:4bdc014931]
[shadow=red]Mam nadzieje ze odpowiednia kara zostanie wyciagnieta!
[/shadow:4bdc014931][/shadow][/glow]