Taki kit mozesz wciskać kolega... wszystko jest przeciwko tobie niestety chyba nie dostaniesz unbana..
* chyba nie wiesz co to zakres
Wersja do druku
Taki kit mozesz wciskać kolega... wszystko jest przeciwko tobie niestety chyba nie dostaniesz unbana..
* chyba nie wiesz co to zakres
infinit jak juz sie czepiasz to czepiaj sie dokladnie
nick:macias 0.o?
ja tam widze maciek
[ Dodano: 23-08-09, 17:43 ]
jak wszystko przeciwko mnie ? przeciez wszystko jest po mojej stronie oddalem to co mi zrobiliscie i jest czyste wiec o co chodzi?
[ Dodano: 23-08-09, 17:48 ]
to ze ktos ma skill too jest powod zeby go banowac? myslalem ze nie o to chodzi w tej grze...nie lepiej pograc z kims kto ma pojecie o cs-ie i potrafi sie zachowac tylko karac slabszych?
to ze jakis kolo mial neo to nie znaczy ze to ja!!
czlowieku chyba mnie niezrouzmiales, czytaj uwaznie
napisalem ze predzej z takim zakresem gral koles z black listy o nicku: macias i smiley
i ty masz taki sam zakres i te same miasto wiec wkrecac mozesz kolega z podworka
i mozesz powiedziec pa
to\ze gral tutaj koles co mieszkal w tym samym miescie to jakas zla rzecz? ja nie jestem nim! mam nick maciek bo tak sie nazywam i wszedzie gdzie gralem mialem taki nick... zreszta co ja sie bede was prosic o gre tutaj? zbanowaliscie mnie poniewaz gralem jak pro ? i probujecie mi wkrecic ze jestem na bl skoro gram na tym serwie od 3 -4 dni
Tą sprawę będziemy rozwiązywać w tym temacie : http://www.forum.cs-portal.net/topic...do-vt10444.htm
Zamykam .