Tobie?! ja nie oglądam tego syfu ale jak ty oglądasz to h*** i co masz do mnie :P jak mnie zbanują to znajde inny server przecież jest wiele innych serverów niż ten chałowy co nawet admin demka nagrywać nie umie i ludzi co oglądaja teletubisie
Wersja do druku
Tobie?! ja nie oglądam tego syfu ale jak ty oglądasz to h*** i co masz do mnie :P jak mnie zbanują to znajde inny server przecież jest wiele innych serverów niż ten chałowy co nawet admin demka nagrywać nie umie i ludzi co oglądaja teletubisie
no zegnaj ;*
Demko masz na pewno nagrane a,że nie umiesz poszukać to żegnam.Umiem nagrać Demko tylko ty szukać nie umiesz bo masz bałagan w tym pudełku co komputerem nazywasz.
hHAHAHA PRZEMO xD po pierwsze jak nazwales demko ? po drugie niema a po trzecie niemam bałaganu bo formata dzisiaj z rana robiłem a demka niema przykro mi Żegnajcie :P
tak mam to demko a ty demka nie masz bo grales na Aimie ;D i sh spin hack ;M ja Ci obiecalem ze demka nie wstawie bo kablem nie bede ale nie wkrecaj wala ze demka nie ma przyznaj sie przepros i moze Ci dadza krotrzy wyrok kary :D
Demko jak się nagrywa to nagrywa się z Nickiem gracza jak byś nie wiedział,dalej czekam na Demko,jak nie to PA PA PA.
LOOL jak ja mialem demko pod nazwa ,,panet'' troche tego szukałem :P
Niewiem co jest ale tego demka nigdzie niema!!! odrazu po zbanowaniu chciałem wstawić ale tego demka nie było niewiem co jest .
Demko jeśli się nagrało to jest pod nazwa panet proponuje użyć opcji wyszukaj w folderze csa
Wyszukiwałem ale nic nie znalazło . Nawet próbowałem odtworzyć w CS ale pisało ze niema takiego pliku . Jednak się Pożegnamy jak Dill to mówił