czyli ban zostaje bo myslicie ze blyskiem zakrylem jakies wh?
Wersja do druku
czyli ban zostaje bo myslicie ze blyskiem zakrylem jakies wh?
New jak dla mnie prawie identyko i sprawdzalem na botach z wh i da rade przykryć teroryste ktory idzie z respa na trupe :-P . Nie sprawdzalem tylko jak by był już na trupie.
http://img268.imageshack.us/img268/8...st20007jjf.png
Ps. sorry że troche pod innym kątem jest ten screen tak to by wyglądało dużo lepiej :-P
Ta tylko mi powiedzcie jak ja mial bym zrobic taki blysk jak ja nawet nie wiem jak?
Nie bo błysk błyskiem można zrobić ale trzeba udowodnić czy tam się zmieści jakiś terrorysta. Sam błysk nic nie znaczy.Cytat:
Zamieszczone przez Real*
Oczywiscie ze mogl sie tam ktos znajdywac bo to byl poczatek rundy.
Ale uwierzcie mi ja nie narysowalem tego blysku, nie wiem jak tam sie znalazl nawet.
Wiem że mi nie wierzycie i bedzie mi przykro juz tu nie grac :sad:
Ehh real, Ty nigdy podejrzanie nie grałeś... no ale jak sie okazało człowek sie czasem myli, rfs jest tego najlepszym przykładem ;>
Wytłumacz tylko zkąd ten błysk i bedzie jasna sprawa, takie rzeczy same sie nie robią
KnifeMan nie masz racji , właśnie w tym temacie liczy się głównie błysk ! Możliwe ,że błysk błyskiem lecz trzeba udowodnić - nie mam takiego mniemania . Ten błysk ma nam tutaj powiedzieć wszytko o grze Reala .
Osobiście uważam, że cs 1.6 to gra o grafice przedpotopowej więc tego typu błyski są praktycznie nie możliwe do wygenerowania przez silnik graficzny cs'a. Przecież w cs 1.6 nie ma nawet niezbyt wyszukanego efektu graficznego jak odbicia światła, wygładzanie krawędzi, rozmazanie ekranu itd. Dlatego ten błysk jest rzeczą jak najbardziej unikatową i podejrzaną gdyż nie ma na niego logicznego wytłumaczenia skąd niby mógł się wziąć. A do tego znajduje się w takim miejscu, że aż się prosi o podejrzenie retuszu w celu ukrycia wh czy innego czitu. Jak na razie dowody przedstawione przez BeneNati czy Korniego potwierdzają tezę iż błysk ten można w prosty sposób przy użyciu tak popularnych i darmowych programów jak np gimp wygenerować.
A tak na prawdę real twoim jedynym wytłumaczeniem skąd wziął się ten błysk jest "nie wiem"?
Street, wiem że nie mam wytłumaczenia i dlatego unbana nie dostane...
Dobrze rozumiem że każdy myśli że zakryłem wh, ale ja wiem że go nie miałem.
Będę bardzo wdzięczny o danie mi drugiej szansy i zaufania wobec was.
Ale myślę że to już koniec grania na tym serwerze po waszych wypowiedziach =(
Pozdro Real* =)
Może wszystkim z BL damy druga szanse ?