-
Po prostu Infi ogarnia już dobrze większość map i do tego gra na słuch. Jak wam nie pasuje to nakręcajcie kolejne demko na niego a i tak niczego na nim nie znajdziecie oprócz skill'a.
Jakbyście nie zauważyli to na mapie aim_map idzie zabijać nieumarłym - gdy kogoś zeskanujesz to pokazuje się zielona powłoka, krwawym magiem- gdy kogoś trafisz miga na niebiesko, nocnym elfem - gdy przeciwnik nie ma hełmu doskonałości łatwo zabić go head shotem.
Tyle na temat..
-
Nie potrzebuje cwiczyc :] umiem juz wystarczajaco duzo aby odroznic czita od skilla dlaczego ? przeciez wiadomo ze czasami sa lepsze dni gra sie lepiej moze w tedy na mixie nie mial wh (bylby glupi gdyby wlaczyl wh przy 3 adminach) ale walenie przez skrzynie dobra miejsza oto dlaczego jak rashowal nic mu nie zrobiliscie ? demko sprilla i wiesz co na to wychodzi ? masz adma przyjaznisz sie z wszystkimi adminami robisz 2 chara wlaczasz wh ktos cos gada relog ban admin wchodzi wylaczasz wh ktos nagrywa demko koledzy admini pomoga :] "Ej wez napisz w skargach ze mam czyste demko poprzyj mnie ... " i co ? wchodza kumple i pisza bzdury :] dobra szkoda to toczyc dalej moje slowo przeciwko twojemu ale na demku 100% widac jego rash i co ? Demo czyste :] . Prosze o zamkniecie tematu.
Nie wmowisz mi ze na mapie typu aim gdzie jest mapa 5m na 5m i kilka skrzynek mozna grac na sluch na sluch sie gra na mapach zwyklych de dust2 cs assault ale nie na takich sam gram na sluch i uwiez mi nawet sluchawki za 200zl nie pomagaja na takich mapach :}
BTW nie chce sie z wami klucic bo i tak wyjdzie na wasza racje chce tylko abyscie poznali "glos servera"
-
Hemik... Zapewniam że infi jest czysty... A jak takiś penyś to może zagrasz za mną na aim mapie co;>?
-
ty jestes jednak deb..il jest 5 skrzyn to wiadomo ze sie strzela przez skrzynia naprawde wlacz mozg zerowcu:0
-
musk mam wlaczony ale ty teraz wylacz WH :] nie chodzi mi o samo skrzelanie przez skrzynki ale o hedy :] i zakoncz juz temat bos taki kozak bo Cie koledzy poparli :{ Street mozna :} ale wiem ze ty wchodzisz wieczorem a mnie dzisiaj wieczorem nie bedzie ;<
-
ty mowisz wh?? strzelanie w glowe to wh bhuhuahaha padam;]
a teraz ci udowodnie i na infinite zaczne grac na serio;]
poparli mnie bo jestem czysty :)
a dziecko ktore ma 15 lat co dopiero nauczylo sie wlaczac cs-a nie bedzie mnie oczerniac;]
-
ahahah... wiesz gdzie jestem wiec celujesz za skrzynke wychodze bania :} przestan myslec bo CI cos nie wychodzi pozatym wpisac sobie ze masz 20+ lat (zmieniles wiek bo miales 20+) na wh Ci stac a na mikro Cie nie stac ? idz ty miales 20 masz 18 taa... ja przynajmniej przyznaje sie ile mam lat moronie :< sam ciekawy jestem ile ty masz :*
-
Grałem z infim nie raz na steamie jak i na non steamiei również zapewniam, że jest czysty. Jakoś na steamie gra na nicku infi i też "wymiata" ,więc nie wiem o co tutaj chodzi ? I tak infi nie pokazał jeszcze prawdziwej swojej gry ,bo to co On robi na steamie ,a na non steamie to jest porównywalnie duża różnica :-) .
-
Dill prosze Cie o zamkniecie tematu nie potrzebny spam ja swoje powiedzialem a teraz nie zamiezam sluchac ze jestem dzieckiem :] od kogos kto nawet nie zdecyduje ile ma lat :]
-
Infi jest czysty boże... ile takich skarg już było. Pograsz jeszcze z pół roku i zobaczysz że będziesz rozróżniał dziecko wuha i gościa co ogarnia w csa.
Temat do zamknięcia