-
mi robil ss lewanderow a nie przemo! ja nigdy nie gram na czitach na tym servie bo zabardzo go lubie
[ Dodano: 21-07-09, 07:58 ]
mi robil ss lewanderow a nie przemo! ja nigdy nie gram na czitach na tym servie bo zabardzo go lubie a datat sie zgadza wczoraj wieczorem to bylo ;(
-
ja Żartowałem jak mówiłem z cheatami!!! Odbanujcie go to nie ma sensu...
Z góry dzięki!
Pozdrawiam BeZoK
-
dziwi mnie brak celownika troche, ale luz:D
a co do ss byl to 2 z kolei wiec mozna mu dac 2 szanse:)
przeciez jakby mial wh to by nie dal pierwszych tylko pozniejsze (po wylaczeniu)
jesli 2 jest czysty to i 3,4,5:)
a 1 wedlug mnie tez byl czysty poniewaz byl 1sekunde wczesniej wiec watp[ie ze zdarzylby cos wylaczyc:)
mysle ze mozna dac mu unbana, ale na przysszlosc nie bedzie taryfy ulgowej:)
-
"dziwi mnie brak celownika troche, ale luz:D" infi, przyjrzyj sie uwaznie :D celownik jest
-
no wlasnie wszystko jest ok ;(
-
Nie wszystko bo nie dales wszystkich zdjec sam mowilem ze masz WH waliles banie przez sciany... a to moglo wygladac tak, nacisnal powiedzmy F9 ale dopiero po 3 zdjeciu wlaczajac wh czyli pierwsze 3 OK ! a reszta usunela mi sie prose odbanujcie mnie bo kofam ten server... PERM !.
-
***** pizdo jebana kiedy ja mowilem ze wh mam?? ***** ***a wiesz i tyle
-
TheMaCoo, opanuj sie kazdy ma prawo do wypowiedzi. Ja jestem sklonny dac mu 2 szanse.
-
Macco na wh grasz czytac nie umiesz NAPISALEM ZE JA SAM MOWILEM ZE MASZ WH a nie ty mowilem naucz sie czytac potem wylacz wh i wejdz na server.
-
Hemik skoncz juz pisac w tym teamcie bo tylko robisz klotnie a nic nowego nie wnosisz.
daj sie wypowiedziec tym co tu rzadza:)