-
Nawet jeśli cheyenne, coś napisał nie znaczy że i tan członek naszego forum nie ma problemów z bratem wiec proponuje chwilowo dać mu unbana wrazie czego zapisać jego ip gdyby do jutra nie dał tych ss (przyjmijmy do godziny 12 jutro) a jeśli ich nie da ban i bl co administracja tego serwera na to ??
-
Wiesz Willy , moją ostateczną decyzją jest jednak poczekać aż wrzuci te screeny , dlaczego ? Otóż dlatego ,że nawet jeśli ma te kłopoty z bratem to jakoś mi tego przekonującą nie napisał i stąd też taka decyzja . A jak wiesz , już wiele było takich przypadków ,że dawało się graczowi tę szansę i co z tego wynikało - sam wiesz ( tutaj nie chodzi mi o tego gracza ) . To co napisał cheyenne jest mi wystarczające i dlatego na razie bana podtrzymuję .
-
OK ja nie mam wpływu na administracje tego serwera wiec Ban zostaje do wrzucenia przez użytkownika ss :]
-
Jaki brat? Przecież grałem z nim na serverze i nie słyszałem żeby młodszy brat grał..
A ile ty masz lat? Bo ja słyszałem kolesia co miał głos od 15-18 lat..
Mi sie wydaje że coś kręci. Dziwnie skanował przez ściany z awp jak mówi "czajna" i nie chce oddac SS. Ale poczekajmy ;)