chyba podszywaczowi by tak nie zalezalo ?Cytat:
Zamieszczone przez SaveD
Wersja do druku
chyba podszywaczowi by tak nie zalezalo ?Cytat:
Zamieszczone przez SaveD
1. Street nie mogl wiedziec ktory jest podszywaczem gdyz nawet jemu moze zalezec na graniu pod czyims nickiem bo samemu sie nie chce bic expa choc ta sprawa jest coraz to dziwniejsza
2. Street zbanowal gracza OniZukA i (1)OniZukA a w powodzie napisal aby wyjasnic to na forum. W ten sposob by bez problemu dowiedzial sie ktore ip jest podszywacza.
3. Ban - czyli cos co blokuje dostep do wejscia na serwer
Unban - czyli cos co odblokowywuje dostep do wejscia na serwer
4. Jesli maasz powod: na forum / wyjasnij na forum to znaczy ze masz napisac temat w ktorym masz opis zaistniala sytuacje a nie pisac skargi -.-
Nom ja bym Ci radził chłopie samemu do Streeta na PW wyjaśnić bo jutro się zaczyna turniej a ile wiem to grasz na nim. :]
pisalem na PW i gg :( jeszcze go nie było... dobrze, ze moj team gra we wtorekCytat:
Zamieszczone przez KnifeMan
Der Hahahah! Ten tekst mnie całkowicie powalił.Cytat:
Zamieszczone przez SaveD
@topic
Sądzę, iż powinni sprawdzać (na turnieju) ip przed meczem, po czym rozpocząć mecz.
czemu mowicie HAHAHA ? :OCytat:
Zamieszczone przez voLt ^
Chodziło mi o to co SaveD napisał..:
Co do podszywacza. Czy nie zauważyliście, że odkąd rfs ma bana to pojawili się podszywacze??
To mnie powaliło, nie Twój problem. ;-)
Ktoś dzisiaj koło godz. 22 chciał Ci (Onizuce) zresetować exp ale wyłapał perma.. Jego ip to 85.89.173.183. Pod nick Kopa rzekomo też się ktoś podszywał (jego brat mówił[kopy], że go teraz nie ma w domu a ktoś gra na jego nicku) ip to 77.254.129.229
Cytat:
Zamieszczone przez Mroziu^
jak wylapal perma?
w ogole jak nie dac sie tym glupim podszywaczom ?!
Zarejestrować nick.