-
sorki moj blad nie widzialem ze to jest az taki wazny ss... wrzucam 3-ego ss
http://img29.imageshack.us/img29/7130/jpgs.png
a wy nie piszcie tyle takich glupot bo nie wiem czy mam sie smiac czy plakac :D kazdy cos pisze ze albo cos kreci albo ma czity :)) jak wam gra nie idzie to ja nic na to nie poradze moze wypadalo by zmienic serwer na jaks slabszy (mowie tu do tych co caly czas mnie posadzali o czity)!!
street jak mozesz to odbanuj To0n! dalem juz wszystkie ss co mialem zrobione!
[ Dodano: 25-05-09, 12:02 ]
Street,
serio panie ja nie czituje... na twoim miejscu przyjzalbym sie bardziej niektorym admina bo oni banuja tych co maja lepsze staty zeby wbijac sobie rank...(przynajmniej tak to odebralem jak mnie inf banowal...) kilka razy sie go zabije i zaraz daje takie bezpodstawne bany! jak mozesz to mnie odbanuj i sciagnij z bl zeby nie mieli sie juz o co doczepiac.
-
dziecko dalem ci bana bo widzialem jak skanowales na aim_map po drugie nawet mnie nie zabiles tylko mi plakali na admin czacie wiec zamilcz z takimi tekstami
-
Dlaczego takie dziwne nazwy ssów? Zazwyczaj zapisują się pod nazwą mapy i numerem SSa.
Pozdrawiam, voL[t].
-
inf co mi wkrecasz ze skanowalem na aime jak masz ss i nie widzisz ze nie mam zadnego cheata?? dlatego nie rozumiem dlaczego nie moge dostac pozwolenia na granie na serwie skoro widac ze nie uzywam czitow!
-
Skanowanie to nie cheatowanie -.-. Skan jest wtedy gdy strzelasz przez sciane nie wiedzac gdzie jest i czy jest tam gracz.
-
chlopie pomysl?? na ss nie widac skanowanie ale ogladalem twoja gre z specta wiec uwierz mi wiem co mowie;]
-
Coś mi się zdaje że tego 3-ciego ss on sam zrobił.
Ale tylko tak mi się wydaje.
-
http://img29.imageshack.us/img29/7130/jpgs.png
hahahahaha nie dawać unbana patrzcie jaki jest sponsoring na screenie :]
Best-serw wiesz kiedy to było? ;> ... kiedy H@ był rfs->Seele.. (to mniej więcej koniec stycznia początek lutego :] ) bana dostałeś teraz...
-
... skądś ty tego ss wytrzasnął? Z epoki kamienia drewnianego -.-?
Dobra dość tego OT, ban zostaje i tyle
Zamykam
a prawie zapomniałem =\ Teletubisie mówią papa :papa: