-
Mam prośbę mógłbym to zrobić po swojemu albo że tak powiem granice raszu zaznaczyć czerwoną grubą krechą z painta? Nie bardzo umiem się obsłużyć tymi photoshopami i viewierami bo nie miałem z nimi do czynienia ... zawsze wybierałem prostsze rozwiązania. Więc proponuje że zrobię screeny wszystkich mapek, granice raszu zrobię w paincie, a napisy CS-Portal.Net + IP Serwera dodam w tym programie od cheyenne oki? Bo inaczej niech się za to ktoś inny bierze?
-
pewnie ze pasuje ... tylko rób te linie kreska a nie pędzlem please ;p żeby nie wyglądało to łopatologicznie ;D
-
Też tak chciałem zrobić ale nie mogę bo H@ życzy sobie półprzezroczyste czerwone strefy w miejscach raszu wykonane programem photoshop. Ja to zrobię po swojemu a potem zadecydujecie czy tak może zostać, ale z tego co widzę chayenne mówi że jemu pasuję więc póki co oki, bo przecież to ma być dla adminów i dla graczy i nie musi być to wcale jakieś super wymodelowane. Takie jest moje zdanie...
-
Zgadzam się z tobą Knife. Czerwona, gruba krecha jak dla mnie wystarczy, bo to nie musi być na maxa odpicowane. Najważniejsze, aby było zrozumiale i przejrzyście.
-
KnifeMan... napisz to Ci pomogę. Przeźroczyste kwadraciki to pikuś ;-)
-
rfs ależ ja piszę do Ciebie tylko odpisz choć raz to może uda nam się coś wspólnie sklecić :]
-
na mapach tak jak wiedzmin muwi mogli by porobic takie grube linie np. czerwone lub zileone albo jakies takie:D
i wtedy by no prawie wszyscy ci co wiedza co to rash by wiedzieli gdzie jest granica;p
-
Dobra będą półprzezroczyste czerwone strefy bankowo :)
-
Dobry pomysł cos takiego widzialem ja jedyn serweze TP i mam pytanioe czy to nie jest plugin ??????
-
no najlepsza opcja jest z tymi strefami ze nie mozesz dalej przejsc lub jak przejdziesz to zabiera ci hp :)