Dodam tylko ze ja nie czitowalem!!!! TYLE
aha no to pieknie teraz juz wogole cs mi niedziala : [ Tylko wlacza mi sie half-life a jak zmieniam na cs'a to mi wychodzi z gry ! ;-(
Wersja do druku
Dodam tylko ze ja nie czitowalem!!!! TYLE
aha no to pieknie teraz juz wogole cs mi niedziala : [ Tylko wlacza mi sie half-life a jak zmieniam na cs'a to mi wychodzi z gry ! ;-(
Jeśli mnie zabijesz 1vs1 na aztec przez ścianę ( na cichym chodzeniu) to cię odbanuje ok ?? takie moje zdanie.
A ostateczne jest i tak H@
poszukaj pod nazwa panet.dem bo pod taka sie zapisuje, a jesli nie oddasz to zegnaj:)
wlasnie pod ta nazwa tego szukalem we wszystkich folderach!! i wiesz co znalazlem??
NICCCCC
a ze scanuje na w3 to jest proste
Gram nieumarlymi a oni maja taka umiejętnosc ze dodaje ci hp jak kogos trafisz np. jak kogos trafie przez sciane mignie mi tak ekran na zielono i mniej wiecej wiem gdzie scanowac !!
ja cie nie odbanuje, musisz dac demo, chyba ze seele sie zgodzi:)
Powiedz mi jak mam dac DEMO jak go nie mam ??? bo wlasnie nie wiem
ODBANUJ GO JAK ZROBISZ MU KOLEJNE DEMKO I NIEBEDZIE MIAL TO PERM:) A I JAk frogi uwiezyliscie to jemu tez powiniscie hyba ze frog ma jakies specjalne prawa???:(
Spider nic sie niezmieniles... Takim sam Yo byles, vegeta to teraz SpideR...
Jest roznica miedzy Frogiem a maq.. Bo frOg przynajmniej przez sciany niewali.. A tamten jak by mial wh o oczach...
Dorosnij Yo..
Jest jeszcze jedna różnica pomiędzy frogiem, a maq Diesel. Maq ma ladnego skilla i jest w elicie serwa W3FT, a frog też umie grać, ale do czołówki się nie łapie.
podaj IP i będzie unban