Mi sie podoba pomysł.Chętnie bym se zagrał taki turniej ,bo nigdy takiego czegos nie robilem :)
Wersja do druku
Mi sie podoba pomysł.Chętnie bym se zagrał taki turniej ,bo nigdy takiego czegos nie robilem :)
Ja również tego nie robiłem ,a zawsze warto czegoś nowego spróbować :-) . Jestem jak najbardziej za zrealizowaniem tego pomysłu :-P
a czy którys z adminow mógł by zrobic ankiete i ... zalozyc zagladke na forum Liga 2 vs. 2 ... i tam bedą ludzie zapisywać się do turnieju:)
Co do ankiety to zrób ja Sam :) to nie takie proste :P A co do stronki to nei weim. Ale co do turnieju to jestem tak, szczegulnie jak kali bedzie sedza(moza go przekupie :D )
Vikooo, to nie jest ot tak sobie, że robimy zakładke i jest turniej, wpierw trzeba wszystko ustalić, kto turniej będzie prowadził, regulamin, nagrody sędziowie itp..
Masz jakieś doświadczenie w tym? Jak nie to nie ma nawet co próbować.
Hmm.. w zasadzie jakby dużo osób zagłosowało na tak to turniej mógłby powstać a ja bym mógł nim operować jakbym miał czas :-P . No ale tak jak już wspominaliście:
- jakie nagrody ?
- sponsor ?
Po za tym trzeba by było rozreklamować na innych forach, że odbywa się turniej bo czym więcej graczy tym lepsza zabawa.
Co do sędziów to mnóstwo osób by się zgłosiło :-)
HLTV i takie tam to można załatwić..
Także wypowiadajcie się dalej zobaczymy . I głosujcie w ankiecie.
JA moge rozgłaszać Że jest Turniej ... na cs-portal.pl ...:) nagrody to niech ktos inny zalatwia bo ja niemam jak :/
... no to może zacznijmy wszystko powoli załatwiać :)
... chociaż głosy są też ważne
... Doświadczenie moje niejest takie ważne jestem normalnym użytkownikiem ale coś tam wiem bo uczestniczyłem w takim turnieju na innym serverze :)
... Niech Admini Zagłosują czy to dobry pomysł :)
W ogóle gościu to kto ty jesteś??? Dołączyłeś do nas 27.02.09 i od razu wyskoczyłeś z propozycją turnieju. Skąd mamy mieć pewność, że jak rozpoczniemy jakieś działania w kierunku organizacji turnieju, to ty nie znikniesz i nie odezwiesz się ani słowem do nas.
No jesli bedziecie go organizowac to ja moge i brac udzial, ale tez moge sedziowac :) tylko zeby to byl jakis dzien wolny od sql:)
Myślałem, że na cs-portal.net.Cytat:
JA moge rozgłaszać Że jest Turniej ... na cs-portal.pl ...:)
A my mamy? Co najwyżej możemy dać admina/slota..Cytat:
nagrody to niech ktos inny zalatwia bo ja niemam jak
Wpierw trzeba poczekać na zdanie ex0n'aCytat:
... no to może zacznijmy wszystko powoli załatwiać :)
Doświadczenie jest niezmiernie ważne, bez niego ciężko przeprowadzić turniej, pozatym jesteś na tym forum 3dni...Cytat:
... Doświadczenie moje niejest takie ważne jestem normalnym użytkownikiem ale coś tam wiem bo uczestniczyłem w takim turnieju na innym serverze :)
Każdy uczestniczył w jakimś turnieju, to żadne doświadczenie. Liczy się czy organizowałeś jakiś turniej..
Mówię krótko - ja nie mam czasu ani chęci by się w to angażować. Powodzenia.