Z pewnością dostanę od niego warna nie ? Pewnie jakbyś był modem to bym dostał. Nie prosze zamknijcie ten temat, bo widzę, że Bam bawi się tym admem i tym komu i za co daje bany ...
Wersja do druku
Z pewnością dostanę od niego warna nie ? Pewnie jakbyś był modem to bym dostał. Nie prosze zamknijcie ten temat, bo widzę, że Bam bawi się tym admem i tym komu i za co daje bany ...
Bo co dał O zamiast 0 o to chodzi, że czyta się jako O więc dał o proste czepiasz się jak świnia dupy, to jak on pisze nie powinno ciebie obchodzić.
Ludzie maja tendencje do czepiania się nie swoich spraw niestety.
skoro Eragon daje wany za ortografię ipt. to czemu nie moge karać na kilka min za nie umiejętność pisania ?? ^^
Bam, Ty jesteś nie do rozwinięty umysłowo ? Bo nie wiem ,z takim przypadkiem jak Ty się jeszcze nie spotkałem. Tragedia ,że Kali, zamiast 0 dał O . Przynajmniej ex0n to wyrozumiała osoba - czego nie można powiedzieć o Tobie :|. I zauważ ,że litery "M" i "N" są blisko siebie i można się pomylić tak samo jak litery "O" i "0" . Opanuj się chłopie , bo zachowujesz się jak 10 letnie dziecko , które będzie płakało o wszytko co nie jest po jego myśli.
Tak ortografie. Jeśli ktoś pisze np. "rzycie" albo "Kułko". A nie jak ktoś napisze Ban zamiast Bam. I to jeszcze chciałem poprawić a jak widać nie zdążyłem.
na wasze marne komentarze mam wyjeb.
a z tym niedorozwojem to możesz sobie wyjeżdżać do swoich kolegów a nie do mnie.
Dobrze napisane. Zgadzam się z wszystkimi a szczególnie z rfsem.Cytat:
Zamieszczone przez diLL
Admin jest adminem po to żeby pomagać, nie po to by psuć zabawę innym. Zastanów się nad tym i zapraszamy ponownie. : )
Pozdro. z0oD
No masz racje . Do Ciebie się nie da powiedzieć , bo Twój iloraz inteligencji i tak z tym nie nadąży . Marne komentarze mówisz ? Spójrz co piszesz , to dopiero zrobi ci się "wy..b" . I naucz się czytać ze ZROZUMIENIEM , bo widać że z tym też słabo u Ciebie.
Któres tam przykazanie :
x. Admin ma zawsze racje ! :D
zrobisz mi wyjeb ??
co pobijesz mnie może ?
fajnie bo mam blisko do ciebie skoro jesteś z krk :)
jeśli chcesz mi powtórzyć to w oczy prosto co tu piszesz to napisz do mnie na pw i sie ustawimy ;]
zagramy "esl 1on1 na pięści" ^^
dobra zamknijcie ten temat bo dzieci mają radochę z kłótni.