A tylko ja poniose za to konsekwencje ????
Wersja do druku
A tylko ja poniose za to konsekwencje ????
Galro, to ban na neo :hihi:
To 1 ze sposobów na dzieci neo :-D
Dostałem bana na neo ?:D Fajnie bo wlasnie przed chwila gralem sobie na war3 :))
Nie ma sposobu na neostrade kolego to jest juz moj chyba 200 perm w "karjerze" cs'owej :P
To tylko udowadnia jak bardzo jesteś dzieckiem, psujesz innym zabawę jesteś niczym innym jak śmieciem, który nie umie grać fair i psuję zabawę tylko innym, ban na forum też powinien być. Śmieci są zbędne do kosza z takimi.
Galro i tak długo pograć sobie nie pograsz. Jak administracja cała się dowie , będą i tak Cię cały czas banować , więc tutaj już nic nie znajdziesz (rozgrywke).
.kid.
Xeon Prawda.
odsiedzisz to pograsz :-P
Xeon smiec to możesz powiedz to taty albo do mamy bo żeby cie tak nie dorobic to juz trzeba byc tatalna lajzą... frajer jestes i pedal jebany kapucynie :*
Umyj dupcie blędzie rodziców XD
Przykro mi Galro, takim ludziom jak Ty należy się Ban i na serwie i Forum!
Cytat:
Zamieszczone przez Galro
Powiem tak: Dziecko, Gówniarz i Smarkacz.. Zastanów się nad tym co robisz i co piszesz (i do kogo to piszesz) bo tego typu texty to ty do kolegów możesz kierować
Pokazałeś jakim jesteś dzieckiem
Ps. Poćwicz ortografieCytat:
Zamieszczone przez Street
Cytat:
Zamieszczone przez Galro
Cytat:
Zamieszczone przez Galro
Cytat:
Zamieszczone przez Galro
Cytat:
Zamieszczone przez Galro
Cytat:
Zamieszczone przez Galro
Cytat:
Zamieszczone przez Galro
Wiesz co to jest ortografia ? ;-D
to jest np jak bym napisal "rurza" albo cos w tym stylu...
A moje pisanie to jest po prostu pisanie bez Polskich znaków takich jak "Ó,ż,ź,ś,ć,ę" i tp. i jak cie ucza w szkole nauczyciele którzy skończyli jedynie podstawówkę to sie nie udzielaj...
I sie nie podniecaj że piszesz poprawnie z Polskimi znakami bo jak napiszesz zle wyraz to sie automatycznie podkresla na czerwono bo jest wgrany Polski słownik idioto :*