Troszkę za młody
Udzielanie się na Forum
Za krótki staż na tym serwie
Na razie na NIE
Pożyjemy Zobaczymy.
Wersja do druku
Troszkę za młody
Udzielanie się na Forum
Za krótki staż na tym serwie
Na razie na NIE
Pożyjemy Zobaczymy.
nie znam
Wiek i staz na war3 nie
Przede wszystkim nie pasuje mi twój nick przez co jestem od razu na nie, a poza tym jesteś za młody
Hmm.. Nie
takie posty są bezsensu. Kogo to interesuje że jesteś na nie, masz od tego ankietę, a jeżeli już chcesz się wypowiedzieć, to napisz coś więcejCytat:
Zamieszczone przez eXPrO
Ten post nie tyczy się tylko expro
No nie wiem czy jest za mało na forum, z tego co ja pamiętam to ja i ass.^ oraz Kicia byliśmy adminami na serwerze CS-PORTAL.NET [H'n'S]. I ass.^ był tam dobrym adminem lecz go stracił jak każdy gdy serwer [H'n'S] przestał istnieć.Cytat:
Zamieszczone przez Mardog
Ja jestem ZA, fajnie się z nim grało, może ma mało lat ale się umie zachować na serwerze.
Pozdrawiam add.
Hm. Nie udzielałem się wtedy (kiedy był ten serwer HnS) , gdyż nie było owej konieczności. Kicia z tego co pamiętam zajmowała się unbanami na Forum itp. ew. dawała mi cynk na gg abym odbanował te i te IP. Stąd taka mała aktywność.Cytat:
Zamieszczone przez Mardog
add. tak btw. to Kicia faktycznie była dziewczyną? xD Bo nie chciała udowodnić tego przez mikro ; ) Wypierała się :hihi:
Ale i tak Kali będzie miał tego Admina , tak więc chyba i tak można zamknąć jak narazie ten temat :P
Z głosów wynika jednoznacznie, że tak, Ale widziałeś odpowiedź rfs'a.Cytat:
Zamieszczone przez ass .^
Owszem widziałem. Ale z mojego punktu widzenia , będzie raczej zmuszony Ci go dać , gdyż bardzo dużo osób by chciało abyś nim został. Tak więc widzisz ; ).Cytat:
Zamieszczone przez Kali
/\ Jest to tylko moje przypuszczenie ! xd , żeby potem nie było ; )