Malvario
Chuck Norris
Rafaqio 1/10
exPRO 1/10
GORYL 1/10
M.C (chmylek) 6/10
Piter 1/10
Action 1/10
SIMI [shadow=red:23beff251b]10/10[/shadow:23beff251b]
aiZ. 0/10
Infinite 2/10
Kalasanty 5/10
Wersja do druku
Malvario
Chuck Norris
Rafaqio 1/10
exPRO 1/10
GORYL 1/10
M.C (chmylek) 6/10
Piter 1/10
Action 1/10
SIMI [shadow=red:23beff251b]10/10[/shadow:23beff251b]
aiZ. 0/10
Infinite 2/10
Kalasanty 5/10
Weźcie przeczytajcie czasem coś wyżej. To mają być oceny np. jaki on jest co o nim myślicie , a nie dajecie 0/10 .Cytat:
Zamieszczone przez rfs
Sorka za OT ,ale prawdopodobnie dalej by były takie posty.
Malvario- za młody.. dla mnie to zwykły gracz i nie widzę go jako admina.. admin wg mojego uznania musi się wyróżniać a malvoro togo nie robi... jako gracz ok/ jako admin nie 3/10
Chuck Norris- nie chce mi się gadać=d raszujący boteq-.- 1/10 "półobrotuj" gdzieś indziej
ps. a wiecie że Chuck Norris potrafi trzaskać drzwiami obrotowymi? :-P
Rafaqio- od niedawna widzę go na serv... oprócz tego iż jest grafikiem na forum nic o nim nie wiem... dla mnie to kolejny gracz. Przynajmniej ogarnięty jak większość twierdzi. Ze względu na małą znajomość jak i trochę za wiek 5/10
exPRO- młodziak, nie zawsze ogarnięty... Kolejny zwykły gracz.. nie mam nic do niego ale współpraca z nim jako admin.. nee 3/10
GORYL- zarejestrował się, coś tam napisał i poszedł-.- normalnie (...) dziwny typ -10/10
M.C (chmylek)- troche z nim pogadałem, trochę pograłem, trochę pobanowałem.. typowy gracz.. może trochę się wyróżnia bo cynki daje ale czasami sam się zapomina.. Jako gracz ok jako admin nie 4/10
Piter- już wystarczająco dużo słów zmarnowałem na tego osobnika-.- każdy zna moje zdanie. Po tym wszystkim 2/10 (normalnie -10/10 ale dam 2 bo choć trochę grania z nim jest... ale tylko jeśli jestem w przeciwnej drużynie co przekłada się na fakt, że nie słyszę jego wrzasków przy nabijaniu fraga, podkładaniu paki, wywodów na temat "czarnuchów" i innych takich.. no i nie martwię się o czystość mojej dupy)
Action- młodziak... kolejny zwykły gracz 4/10
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny)- też kce mieć takie słuchaweczki dzięki którym będę słyszał wroga już z jego respa ;-( przyglądałem Ci się niejednokrotnie z esp i nadal sądzę, że masz wh czy cośtam (gunsgunsguns ;d).. a może to ta sławna myszka dla graczy?! tak! to wiele wyjaśnia :roll: ;-)
każdy 14latek mówi, że spoko z Ciebie koleś. I może niech tak zostanie? pozdrów m!xa.. u niego jak i u Ciebie widzę te same "city" ;p
- kompletny kretyn 0/10
aiZ.- hmm.. taki pomocny człowieczek :-) 6/10 i liczę na dalszą grę z tobą jako gracza
Infinite- 5/10 i zostawię bez komentarza
Kalasanty- duże 10. Jak dla mnie przyszły admin. Z takim człowiekiem to mogę pogadać normalnie i usłyszeć coś więcej niż "umyj dupe". Hmm.. może założę konto u Stewczyka :-P ?
Malvario- Nieraz lamie zasady serwera kiedy nie ma admina ale oglnie kiedy jest admin fajnie sie z nim gra
Chuck Norris- bardzo radko gra malo aktywny na forum...
Rafaqio- osobiscie widzialem go 2 razy na serwie nie bede go ocenial ale sprawial wrazenie odarnietego
exPRO- troche lepszy niz przecietny
GORYL- nie bardzo moge go skojarzyc z serwa a gram dosyc duzo
M.C (chmylek)- nic specjalnego pewnie przecietny gracz
Piter- raz sie z nim gra fajnie raz nie jak kobieta bywa zmienny
Action- troche malo lat ale nie patrzac na wiek to w sumie ogarnia co sie dzieje
SIMI JA OSOBISCIE DO SIMIEGO NIC NIE MAM !! spoko z niego gosc fajnie sie z nim gra
aiZ.- aiz, aiz, aiz kurde nie wiem co mam napisac ogolnie fajny koles nieraz ma dziwne problemy ale ok
Infinite- z nim mi sie nie gra za dobrze czesto przekilna (ja tez nie jestem swiety)ale nic szczegolnego jako gracz. mnie jako admin byl by za porywczy
Kalasanty- nie za czesto sie z nim widze rzadko gra a co do wieku wiadomo odpowiedzialnosc ale ja wiem kurcze tez nie mam zdania
Skala 0-10 będzie surowa :]
Malvario 4/10
Chuck Norris 0/10
Rafaqio 8/10
exPRO 5/10
GORYL 0/10 Kim ty jesteś w ogóle?
M.C (chmylek) 6/10
Piter 9/10
Action
SIMI 4/10
aiZ. 9/10
Infinite 7/10
Kalasanty 10/10
Słowna opinia
Malvario - Zbyt wulgarny i cwany poza tym za młody więc na adma nie zasługuje tym bardziej że jest nie odpowiedzialną osobą.
Chuck Norris - Nie wiem kim jest :x może 1 go widziałem xD
Rafaqio - Spoko ziomek i dobry grafik jak na początkującego :x
exPRO - Może być ale zbyt dobrze go nie znam
GORYL - W ogóle go nie kojarzę
M.C (chmylek) - Też spoko długo gra
Piter - Ziomek jakich mało, znam go bardzo długo, widzę go jako adma na war3 mimo tego za napierdziela przez micro, ake mi to osobiście nie przeszkadza
Action - Też spoko, ale za dobrze go nieznam
SIMI - Zostawię beż komentarza
aiZ. No ten to zioomek :] długo gra pisze z nami na forum i SB :] na serwie też spoko [b]czasami mu puszczą nerwy no, ale komu nie puszczają :-P
Infinite - Nie wiem co napisać :sad:
Kalasanty - Heh ten to mi się od razu spodobał :-D im więcej lat tym osoba kompetentniejsza ;-) myślę, że po mimo tego że za długo nie gra myślę że na adma by sie nadawał :]
PS: Ten co dostanie adma niech pisze (PW tam podam GG) jak co to pomogę mu skonfigurować adma :-D
Malvorio - Jesteś za młody na admina, co za tym idzie, nie odpowiedzialny + szybko byś zaczął regulamin łamać, wulgarny i gracze mieli by pretensję po za tym prawdopodobnie z tym wiekiem byś zaczął mieć podejrzenia do (prawie) każdego gracza który Cię zabiję oraz nie spełniasz celów mapy (fragi Ci w głowie i tylko to).
Chuck Norris - Jesteś za młody na admina, co za tym idzie, nie odpowiedzialny + szybko byś zaczął regulamin łamać, wulgarny i gracze mieli by pretensję po za tym prawdopodobnie z tym wiekiem byś zaczął mieć podejrzenia do (prawie) każdego gracza który Cię zabiję oraz nie spełniasz celów mapy (fragi Ci w głowie i tylko to).
Rafaqio - Nie widziałem Cię zbyt dużo razy na serwie, ale obiecująco się zapowiadasz, lecz na razie NIE, gdyż za mało o Tobie wiem, więc wole zbyt pochopnej decyzji o Tobie nie wyciągać :)
exPRO - Ty się zachowujesz trochę dojrzalej niż malvorio jednak mam to samo zdanie o Tobie, nie znam Cię zbytnio i nie mogę zbyt dobrej opinii o Tobie wywnioskować
GORYL - Ty to musisz być imbecylem kompletnym, 1 post, 1 raz na serwie i chcesz adma, dorośnij chłopię i NIGDY NIE POWINIENEŚ BYĆ ADMEM, bo tylko na tym Ci zależy.
M.C (chmylek) - Jesteś za młody na admina, co za tym idzie, nie odpowiedzialny + szybko byś zaczął regulamin łamać, wulgarny i gracze mieli by pretensję po za tym prawdopodobnie z tym wiekiem byś zaczął mieć podejrzenia do (prawie) każdego gracza który Cię zabiję oraz nie spełniasz celów mapy(fragi Ci w głowię).
Piter - Dojrzyj tylko, ogranicz słownictwo, nie łam regulaminu i spełniaj cele mapy, a porządny admin będziesz, powinien być, jestem pewny, że się poprawi w chwili dostania admina.
Action - Może być, nie mam o nim zbytnio zdania :)
SIMI - Hmm, większość osób miało by do Ciebie pretensję o cheaty (których jestem pewien, że nie używasz), jednakże ja mam o Tobie własne zdanie i nie będę o Tobię wypisywał to co ja wiem, jedyne co powiem, że powinni Ci dać administratora, zobaczyli by, że dobry jesteś :) W razie co odbiorą :)
aiZ. - słownik, kultura i adma możesz mieć :)
Infinite - Może być.
Kalasanty - Od nie dawna Cię widzę, jednak już mam o Tobie dobre zdanko, nadajesz się na admina, na razie jak wspaniały administrator się zachowywałeś, tylko żeby Ci nic nie strzeliło do głowy.
Skala 0-10
Malvario 3/10
Chuck Norris 1/10
Rafaqio 5/10
exPRO 3/10
GORYL 0/10
M.C (chmylek) 4/10
Piter 6/10
Action 5/10
SIMI 4/10
aiZ. 7/10
Infinite siebie nie oceniam bo bez sensu
Kalasanty 5/10
Słowna opinia
Malvario - troche za młody i za cfany, ale w przyszłosci moze sprobowac
Chuck Norris - nie kojaże go :) moze z 2 razy z nim gralem
Rafaqio - gralem z nim pare razy, spoko ale raszuje:D
exPRO - Może być ale zbyt dobrze go nie znam
GORYL - W ogóle go nie kojarzę
M.C (chmylek) - spoko, ale mysle ze moze jeszcze poczekac
Piter - moze byc adminem:)
Action - Też spoko, ale za dobrze go nieznam
SIMI - troche uważa sie za gwiazde, raczej bym mu nie dal
aiZ. No aiz jest w porzadku tylko troche przymłody ale moze byc
Infinite - bez komentarza, po co mam siebie oceniac to wasza działaka:D
Kalasanty - wiek bardzo dobry, ale rzadko go widze na war3, a gram duzo, zawsze wypowiada sie mądrze, jeden z lepszych kandydatow
Malvario Cóż, nie znam Cię za dobrze, ale jesteś fajny ^^
Chuck Norris Nigdy nie widziałem na servie.
Rafaqio Fajny ziomek, tylko rzuca na przerwach skórkami z mandarynek -.-'
exPRO Lubię Cię, lecz jak dla mnie niezbyt nadajesz się na tę pozycję
GORYL Grałeś choć raz?
M.C (chmylek) Cóż, mam mieszane uczucia. Grasz sporo, na forum spamujesz, i nie dałeś SS (Pan Ulica robił)
Piter Spoko Ziomek :) fajnie się z nim gada ale niestety nadużywa mikro
Action Fajny z Ciebie ziomek, dobrze grasz, do wieku nic nie mam.
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) Super gość ^^ pomoże, pogada, trochę się kłóci ale i tak jest spoko ^^
aiZ. No to ten noob :< Nie piszę nawet o nim
Infinite Sporo i dobrze grasz, opanowany, lecz na forum wg mnie za mało czasu spędzasz
Kalasanty Tutaj nie mam opinii. Raz Cię wczoraj widziałem.
Malvorio - widać go, ale za rozmowny to chyba nie jest 5/10
Chuck Norris - nie bardzo :/
Rafaqio - Widać go ale też mało rozmowny
exPRO - nie znam
GORYL - a kto to?
M.C (chymlek) - Dobrze gra, miły i pomocny 9/10
Piter - dziecinny, jego teksty to żenada, spam do mikro, grałem z nim 3 razy i 3 razy mnie wnerwiał, 2/10
Action - Nie najgorszy, ale są lepsi kandydaci 7/10
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) - heh 0/10 :)
aiZ. - Jak widać*cieszy się poparciem ludu :P mieliśmy mały konflikt, dużo przeklinał ale się chłopak zmienia. 9/10
Infinite - Dobrze gra, podoba mi się. Niech się jeszcze trochę "ogarnie" 8/10
Kalasanty - Ta, grałem z nim raz, i mogę powiedzieć*że pasi mi on najbardziej na to stanowisko. Dobrze wychowany, kulturalna riposta, dobrze gra, dużo mówi - 10/10
1.Kalasanty
2.Aiz
3.Marlvoro
Nie wiem czy reszta zasługuje na admina, na tym war3ft admini to same koksy (:P) i tylko ta trójka by mi tu spasiła ;>
Malvario-Nie znam
Chuck Norris-0/10
Rafaqio-4/10
exPRO-7/10
GORYL-Nie znam
M.C (chmylek)-Nie znam
Piter-9/10
Action-Nie znam
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny)-10/10
aiZ.10/10
Infinite-4/10
Kalasanty-10/10