o.O quzyn rfs'a ohohoho.
Rfs napisz coś o swoim kuzynie :D
Czy go lubisz...
Jak gra...
Czy jest nerwowy... (wkoncu podobienstwo) :D
Wersja do druku
o.O quzyn rfs'a ohohoho.
Rfs napisz coś o swoim kuzynie :D
Czy go lubisz...
Jak gra...
Czy jest nerwowy... (wkoncu podobienstwo) :D
Tak.
Masz odpowiedni wiek, staż chodz mały, ale jesteś chociaż ogarnięty..
Neo, zaczniesz chodzić do wyższej szkoły niż gimnazjum/podstawówka, to porozmawiamy :-P
Kalaniasty a ty kozak z matmy;>?? chyba Cie polubię xD
Ja również na Tak. Może i posiadasz mały staż lecz na pewno będziesz bardzo kompetentną osobą patrząc na wiek :].
Pozdrawiam :-).
Aktywność na forum czy w grze da się nadrobić natomiast doświadczenia, pewnego dystansu do gry, siebie czy innych nie. Poza tym sprawiasz wrażenie bardzo rzeczowego i ogarniętego. Z funkcją admina jestem pewien że byś sobie poradził.
Pierwsze wrażenie jest bardzo ważne, nie każdy jednak potrafi je zrobić.
Wszystko zostaje w rodzinie i już wiadomo po kim to częściowo ma RfS ;D. Zresztą co tu gadać - doświadczenie, znajomości, opanowanie ;D.
Nie widzę przeszkód byś został Admin'kiem ;)
Większość już pewnie powtórzona po innych, ale musiałem coś na temat tego podania napisać ;D
Neo mówisz o stażu ? Popatrz jaki staż miał nasz "wielki" prezydent, a jakie bagno robi z tego narodu. :-) Taka mała anegdota :-P
jeszcze jest przeciw kaczorom, jak on nie dostanie admina to pisze petycje do rządu :DCytat:
Zamieszczone przez Kalasanty
Na również jestem na TAK Nie grałem z tobą wprawdzie ani razu, ale widać że jestes człowiekiem ogarniętym i wykształconym :D.
Pozdrawiam.
w0w szacun Wojtek... ciężko podbić ich serca :-D
Ja też jestem na tak, ale ogłoszę wyniki równo ze wszystkimi.
Czekam jeszcze na jakieś kandydatury.