Wielka szkoda, że nie zdążyliśmy się wcześniej poznać. Widzę jednak, że portal za Tobą płacze :-P Może wrócisz ?;>
Wersja do druku
Wielka szkoda, że nie zdążyliśmy się wcześniej poznać. Widzę jednak, że portal za Tobą płacze :-P Może wrócisz ?;>
Eragon, idż w pizdu :-D xD
Ahhh szkoda :? jedyna osoba która godnie spełniała obowiązki moderatora !!
Mam nadzieje że jeszcze na GG popiszemy :]
Ciekawe sie z tobą gawędzi ziomek ;-D
Jak nie wrócisz....., szykuj sie na przekope!!!
Mardog chyba się obrażę ;-D
rfs, No dobra ty też jesteś spoko i godnie wypełniasz swoje obowiązki nie to co b. :x
Ale tu mowa o Eragoniku a nie o tobie więc Ciii myszko :*
No wielka szkoda. Może i się nie bardzo znaliśmy lecz naprawdę dużo zrobiłeś dla CSP. Wielka szkoda , no ale cóż widocznie nadszedł Twój czas tutaj :]. Dzięki za wszytko i powodzenia dalej :-P lecz na forum chyba będziesz odwiedzał :-P?
Pozdrawiam :]
Kurna nie rób sobie jaj :(. Jesteś osobą której najwięcej zawdzięczam, można powiedzieć że na poważnie na csp wprowadziłeś mnie Ty. Obdarzyłeś kredytem zaufania jako admina na 4funie. Odważyłbym się nawet stwierdzić iż niemal wszystko zawdzięczam tu Tobie jeśli chodzi o csp :)
Zawsze byłeś w porządku, opanowany i rozgarnięty. Szkoda że rezygnujesz choć wiadomo, że na każdego kiedyś przychodzi czas. Najlepiej to zrób sobie chwilę przerwy i wróć bo jak widzisz wszyscy coś Ci zawdzięczają.
Póki co dzięki za wszystko i mam nadzieję, że będziemy mięli jeszcze nie raz okazję porozmawiać :). Powodzenia.
No szkoda, byłeś jedną z najlepszych osób na cs-portal :sad:. Naprawdę szkoda, że taka osoba, jak Ty odchodzi.
Pozdrawiam.
Kurde Eragon szkoda :/. Byłeś dobrym moderatorem i fajnym kumplem ... No ale trudo, również cie żagnam i mam nadzieje, że nas odwiedzisz kiedyś.
eragon:((zostawiasz csp;( jestem jedna z pierwszych osob ktore poznalem tutaj:( mam najdzieje ze nie zrezygnujesz ze wspolnych mixow?
po co odchodzisz żalowo ;-( :( :sad: :mad: