Mardog le jak zrobisz 4ss komuś ,to wszystkie są praktycznie takie same bo w tym samym czasie^.- I Avares chyba boi się je wrzucić bo widać tam czit:D hah jakich czitów Ty używasz że nie ominęły ss'ów?:D
Wersja do druku
Mardog le jak zrobisz 4ss komuś ,to wszystkie są praktycznie takie same bo w tym samym czasie^.- I Avares chyba boi się je wrzucić bo widać tam czit:D hah jakich czitów Ty używasz że nie ominęły ss'ów?:D
Koleś nie da ss to na czarną listę z nim :-).
Nie MA ss Black List
http://cs-portal.net/forum/viewtopic.php?p=40058#40058
aaa.. a przed chwilą twierdziłeś jeszcze że to ja dałem ci bana :hah: a tu widzęty jakiś nienormalny koleś jesteś.. Teletubisie mówią :papa:Cytat:
Hmm na początku Admin jakiś o nicku fs. Neo czy jakoś tak był na SPECT a potem było SS for mój nick i ban powód:ss forum
Widzisz boisz sie dodac tych SS bo tam widac haxa... Jak bylbys czysty oddal bys to i bylo by po sprawie ale ty pewnie jestes taką osobą która stosuje zasade "Trupami do celu" Chcesz zniszczyc komus reputacje nagadac ze nieslusznie to zrobil zeby odbiec od tematu SS... :hah: Jezeli nieoddasz tych SS to Tak jak Street mowil Teletubisie mowią papapa :wink:
Tu nie dodał SS a założył nowy temat.
Tak więc zamykam.