Myślalem nad tym ale chcialbym żeby może najlepszy gracz dostal jedna z postaci od 0lvl do 7lvl??moze??
Wersja do druku
Myślalem nad tym ale chcialbym żeby może najlepszy gracz dostal jedna z postaci od 0lvl do 7lvl??moze??
OD 0 DO 7 MOZNA WBIC W 1 DZIEN
Co do tego meczu to jestem za miał być wczesniej i dla graczy składy były ustalone .. ale coś z adminami było nie tak to nie graliśmy teraz można coś takiego zrobić !.
Ja jestem chętny
ps. lowcy może zagramy 1 on 1? ale na nuke,inferno,dust itp a nie na ajmach
no ale jaka była by nagroda? exp? większość ma all na 10 lvl...slot? mamy...rcon? już bez jaj xD
wmyślcie jakąś sensowną nagrodę dla adminów :>
Nie chodzi mi zeby druzyna ktora wygra dostawali wszyscy TYLKO 1 osoba z zwycieskiej!A jak z tej drugiej przegranej bedzie ktos mial większe staty to ma pecha
[ Dodano: 03-12-08, 14:10 ]
Klus3k mozemy kiedys zagrac.Narazie niemam czasu.Musze nabic min 3 postaciami po 10lvl.
a czemu dla adminów co ? ... Może ranga na forum :-D
Dobry pomysł z tą rangą podoba mi się(TERAZ MAM SPRAWE ODBIEGAjACĄ OD TEAMTU PROSZE ZOBACZYC OSTATNI TEAMT W BANACH PROSZE)
Według mnie dla zwykłych graczy slot. A dla adminów recpect, ale admini za każdego serwera ...
Czyli że co że jak ktoś będzie miał najwiecej fragow to dostanie to nagrodę ?... Nie patrz na fragi ..Cytat:
Zamieszczone przez lowcy.B
ps. Tombcio czemu z kilku bo co bo ty na war3 adma nie masz :D a też chcesz zagrać
Dobry pomysł z tym ze gracze dostają slota a admini respekt !
Popieram ten pomysł, tylko żeby nie było to w Weekend ten ...;]
ja tez jestem za bardzo fajny pomysł ale was pociśniemy xd ^_^