kICK był ostatnio czas, że grałem całymi dniami ale nadszedł okres wystawiania ocen w budzie to sam wiesz :-)
Wersja do druku
kICK był ostatnio czas, że grałem całymi dniami ale nadszedł okres wystawiania ocen w budzie to sam wiesz :-)
rfs - PRO ale gra na haxach .. ostatnio jakby mniej widoczny na war3ft
RaPMeN - tego to już od zmiany ip nie widziałem
oF.Neo - aktywny .. widzę go każdego dnia na serwerze
caNNaBisSss - a to taki botek który nie ma skilla ale jest aktywny jako admin .. tylko się sam zbanował na zawsze wczoraj ^^
Seele^ - Też aktywny jak reszta adminów :-)
rsL - tego admina nie widziałem od zmiany ip war3ft
Mardog - Następny wzorowy admin tego serwera , każdego dnia spędza czas by poskramiać boty :-P
add!. - hmm z jakiś miesiąc temu go na serwerze widziałem ale jak czytałem wyżej zrzekł się adma
skupeN - raz na jakiś czas go widzę na serwerze
cs-portal.net || ^Bam - widziałem go przez zmianą ip serwera .. teraz go wcale nie widzę
Willy - jest aktywny na serwerze :-)
Street - hmm street Skilla ma .. wchodzi codziennie i taką rozróbę robi że aż się boję jak widzę jego kulę
Wiem wiem rozumiem u mnie tez ostatnio było wystawienie ocen i mam zapewne tą samą sytuacje co ty... :-P Coraz mniej na serwie gram, ale i tak nie przestane :-)Cytat:
kICK był ostatnio czas, że grałem całymi dniami ale nadszedł okres wystawiania ocen w budzie to sam wiesz
rfs: A to taki boteq co ani grac nie potrafi ani czesto na serwer nie zawita ;p nie no spoko tylko kiedy na to piwo idziemy ;p admin dobry ;]
RaPMeN: hmmm ani widu ani slychu ;p
oF.Neo: stara sie i mu wychodzi tylko nie raz chyba boji sie kogos zbanowac ;p
caNNaBisSss: dobrze mu idzie i czesto gra ;]
Seele^: o Booze tu chyba nic pisac nie trzeba ;p swietnie ;]
rsL:uaaa zadko go widuje ale jak jest to adminuje ;p
Mardog:nie ma co pisac dobry admin czesto bywa ;]
add!.: ani widu ani slychu ;p jak bywal byl dobry ;]
skupeN:zadko jest ale dobrze adminuje
cs-portal.net || ^Bam:jak add!. tez dobry admin ale ani widu ani slychu ;p
Willy:... N/C
Street: tu sie wypowiadac nie bede nie lubie grac przeciw niemu ;p admin dobry ;]
rfs / Dobry admin/
RaPMeN / dobry /rzadko bardzo rzadko
oF.Neo /dobry /duzo gra
caNNaBisSss / spoko / tak samo jak Neo
Seele^ / Bardzo Dobry / duzo chyba gra :P
rsL /dobry / gra jak ja rzadko
Mardog / spoko / czesto go widze jak gram.
add!. /chyba dobry /dawno go nie widziałem.
skupeN /nie bd sie oceniał, ale mało gram bo cos z netem mam.
cs-portal.net || ^Bam / ------/------
Willy dobry / ale radko go widze.
Street / dobrze/ czesto.
rfs - boje się go .. w domu pewnie przed domem ma tabliczke "uwaga rfs" :* Ale tak na serio to dobrze że to on jest h@ serwera/nie wiem ile grywa bo ostatnio sam trochę mało gram z powodu neostrady
RaPMeN - Ne widziałem go dawno
oF.Neo - nic dodać nic ując/ często grywa bo zawsze jak ja gram to on jest
caNNaBisSss - Dobry ziomek xD / często go widzę
Seele^ - aaaaa Seele :*** Dobry admin :D / tak jak u rfs
Mardog
add!.
skupeN - mało kiedy grywa :/ ale to z powodu tego że nie ma czata w cs'ie na ns .. i nie może banować itp bo nie widzi kogo / jak naprawi to myślę że bedzie wiecej grywał
cs-portal.net || ^Bam nie widziałem jeszcze go na war3 .. nie wiem czemu
Willy - dobry / nie wiem tak jak u rfs,Seele i głownie reszty
Street - bd admin ;] / to samo co reszta
Uhh ahh... Postaram się jak najlepiej i jak najszczerzej odwalić odp na pytanie "co myśle o adminie blalbabla" a więc...
rfs- Dobry gracz i zaufany, opanowany, inteligentny człowiek... Adminuje b.dobrze lecz bywa rzadko na servie.. No my z seele^ strasznie ubolewamy bo nam smutno i tęsknimy :sad: przez to tęsknienie nawet bana za rasz dostałeś :what: Miejmy nadzieję że frekwencja rfs'a się poprawi przez co zwiększy się poziom ogólnej trudności na servie :-D
RaPMeN- hmm.. pamiętam go kiedyś gdzieś tam i eee.. nie pamiętam -.- nie wiem co napisać bo RaPMeN najzwyczajniej olał ten server... a szkoda
oF.Neo- Of.Neo taaa... z początku byłem piekielnie wrogo nastawiony do niego... te słynne akcje z granatami na pool_day/ de_rats itd... liczne txt, rasz i w ogóle w piz.du tego było -.- no ale od kiedy dostał adma koleś wziął się za siebie i teraz tylko chwalić.. na servie bywa b.często i stara się chłopak
caNNaBisSss- hmm.. mam nieco mieszane uczucia.. no adminuje raczej dobrze, ale jak mam być szczery to miejscami nie podoba mi się jego zachowanie niestety :/ nie to abym się czepiał czy coś ale pamiętam takową akcje może z tydzień temu kiedy caNNaBisSss chyba na cs_italy slapował bez powodu jakiegoś gracza... gdy na @ czacie zapytałem się co on odwala to odpisał "nudzi mi się" i dalej robił swoje -.- ale ogólnie na servie dosyć często i oprócz tamtej sytuacji raczej bez zastrzeżeń
Seele^- no i nasz złoty człowiek... nic dodać i ująć same zalety :) został wręcz stworzony do pełnienia tej funkcji.. gracz jak najbardziej opanowany no i kurde jego uzasadnienia banów często zwalają z nóg :-D na servie często
rsL- tak samo jak RaPMeN... miejmy tylko nadzieję że nie zaczął grać w tibie 8/
Mardog- b.dobry admin i gracz.. Mordog był tak miły że wprowadził mnie do pełnienia funkcji admina przez co jestem mu b.wdzięczny :hug: często bywa na servie
add!.- to add.! ma adma?? o.. nie wiedziałem =d kojarzę go z forum no i jeszcze kiedyś bywał na servie ale to dobre 4miechy temu... śnieg w lato jak powiedział seele^
skupeN- trudno mi się wypowiedzieć.. jego frekwencja obecności wypada nieco lepiej niż u np. RaPMeN'a ale i tak mizernie... gracz dobry ale skupeN jako admin nie mam zdania
cs-portal.net || ^Bam- widziałem go z 3razy w życiu na servie =d też nie wiedziałem że ma adma na w3f... co do jego adminowania się nie wypowiem bo nie wiem, a co do obecności fatalna
Willy- po jego re podaniu na adma wziął się do roboty i adminuje świetnie :-) najlepiej jest być z nim w teamie na knife_zone ;p co wyróżnia willy'ego to napewno jego wygadanie bo ciągle napierdziela przez mikro :-P
Street- ciągle na wh, aim i innych dziadostwach... szczytem wszystkiego były 3 wczorajsze bańki przez skrzynie na aim_map... ciągle nie przyłapany :( kto się pokusi :-P ??
Street, jak ja miałem admina na [WAR3FT] i tam grałem co dziennie to jeszcze nie wiedziałeś że ten serwer istnieje. I jeszcze nie masz racji z tym ze na serwerze mnie nie było od 4 miechów bo ten serwer nawet tyle nie istnieje ^^Cytat:
Zamieszczone przez Street
rfs, pisałem Ci dzisiaj na gg... więc możesz mnie usunąć z listy adminów na serwerze [WAR3FT] fajnie było ale mi się znudziło :-P
Z tego co czytam na chwilę obecną zwolnią się 2 miejsca a z funkcją admina pożegnają się Rapmen oraz add.
Czekam na dalsze opinię.
wiesz rfs... mówisz że RaPMen, add!. robią papatki ale taki bam^ czy rsL nie lepsi są =d a skupeN balansuje... szczerze mówiąc tylu adminów ile teraz jest z powodzeniem wystarcza nawet uwzględniając tych którzy nie graja.. taki selle^ to 3admini w jednym, willy też daje popalić, Mardog, Neo, Cannabiss i ja... Dajemy rade ;)