- 

Dokładnie też dodawałem jak np, ktoś robił 3 resy pod rząd to wywala z serwa i jak sie wbije to skille na - lvl 0 i 5 expa :? to jakiś błąd jest a tak w ogóle to dajcie Temu Yo 2 warny żeby nic niepisał :/
rfs Wtedy by pisało z 15 osób tematy o tym że im sie exp usunął a tak to na miejscu dodawałem do 7 levela

- 

To chyba nic nieda bo sam mi napisal ze zmieni nick i dalej bedzie gral  :?

- 

no juz ci rufus pokazuje a moge ci przeslac przez gg
on mi napisał ze mnie wszyscy nienawidza czy cos a uwazaja za idipte i lepiej zmien nik

- 

A Yo moze pokazesz tą czesc gdzie jest mowa o 20 zl bo ja takiej niewidzialem ? Dostales Xp ? NIE ! caly czas mowiles ci ze ci niedodam i niedodalem.W koncu pisalem jakies bzdury zeby sie odczepil...

- 

Nie masz dać Screeny na np. to http://www.vpx.pl/ i zamiescic linki tutaj i zobaczymy co i jak :]

- 

Co w szkole jak mi dasz 2 dychy to ci dałem bo mi z obiadow zostało a prze gg niekazałes mowic o  :x kasie zeby mamusia przypadkiem niezobaczyła.
Nie moge wzucic na to mardoga :-P  raczej nieumiem

- 

Yo gdybym był Twoją mamą to wyłączyłbym komputer z prądu i spuścił Ci takie lanie, że nie usiadłbyś na tym kanciastym tyłku do 20 roku życia... Współczuję jej :?

- 

większość zakładanych tematów na forum to skargi .. ;/
moim zdaniem dodawanie Xp za kase to nie jest żadna przyjemnośc ....

- 

haah koles nie masz na kogo skargi robic jak ci zabral siano to masz pecha kogo to obchodzi ze ci nie dal xp jestes frajerem ze sie dales tak wykorzystac

- 

tak sobie to przemyślałem....przecież yo jest zazdrosny, że kolega ze szkoły dostał admina, a jego zgłoszenie wyśmiało 100% osób :D
czyżby zemsta 15 latka? XD
ten temat nadaję się chyba tylko do skasowania...bo szkoda go zamykać ^^