-
Ja popieram Streeta,że tak zrobił. Hahaha...."YO" ty sobie możesz nawet z mowy rezygnować( było by bardzo miło xD) Spamujesz i spamujesz tymi bezsensownymi postami....Po prostu np. usunie się mapy typu " fy" i będzie dobrze,a nie ty sobie rezygnujesz.Rezygnujesz , to cya z serva. Miałem tyle do powiedzenia xD :-). Już nie off topic - sczególnie Yo :/ :hah:
-
Z tego co wiem Yo to fy_snow nie ma to było fy_snow3. Więc nie możesz powiedzieć że koncert życzeń jest bez sensu ;PP
-
Słuchajcie wielce niezadowoleni... nie mam pojęcia po co ciągnę ten temat dalej ale tak dla waszej wiadomości..
Zostając adminem ustaliłem sobie pewien swój priorytet w działaniu... a mianowicie pilnować porządku i ogólnego ładu na servie... a mapy fy_snow z granatami orkowymi na czele niestety burzą ten porządek. Mianowicie frustracja gracza który 100raz z kolei dostaje granatem na respie rośnie z każdą runda. Z początku będzie prosić szanownie "rzucających" o zaprzestanie takiego stylu gry. I tu oczywiście taki Yo czy malvorio ma pretensje (bo on przecież się dobrze bawi nabijając sobie fragi). Po kilku rundach gracz który najpierw prosił, potem nalegał.. zacznie pisać coś w stylu "ko*** wy **** przestańcie napie*****c tymi granatami bo wam (***)" itd itp.. I co w związku z tym? mamy konflikt.. a zadaniem admina jest uniknięcie takich konfliktów i żaden koncert życzeń tego nie zmieni
proste
ps. i proszę rfs zamknij ten temat bo chyba tylko głupi bociq neo tego nie jest w stanie pojąć... a zaraz się niepotrzebny OT zrobi
-
I logiczne jak drzewo genealogiczne.
Też tak robie i wasze opinie "posty" tego niezmienią.
Ja już proponuje zamknąć temat bo już sie wszystko wyjaśniło.
-
ZBANUJ TEGO CO PRZEKLINAŁ MASZ PROBLEM A JA NIEGRAM ORKIEM TYLKO NIEUMARLYM ORKA JUZ NIE LUBIE ZNUDZIL MI SIE
PS:TO JAK TAK BYLO TO MOZE SPYTAŁBYS SIE TEGO GRACZA KTORA I :oops: NNA MAPE BY CHCIAŁ PONIEWAZ NA TEJ PANUJE CHAOS I ZAMET
-
Ile mówić żeby rfs czy b. usunął ten skill orca na takich mapach ...
-
Yo milcz bo kopnę Cię w zęby i będziesz miał podczas uśmiechu szachownice...
Zamykam.