wiem...ja mu tylko wytłumaczyłem za co jest ban, a bana dał kto inny niż ja..patrz nazwa tematuCytat:
Zamieszczone przez TakeMyArm
Wersja do druku
wiem...ja mu tylko wytłumaczyłem za co jest ban, a bana dał kto inny niż ja..patrz nazwa tematuCytat:
Zamieszczone przez TakeMyArm
Juz mi chyba ktos dal unbana albo juz koniec bana.
Oj przepraszam! Pomyłeczka ,wiem przepraszam rofus,że spamuje ale się pomyliłem a nie umiem edytować! IP znajduje się na tej stronie - www.mojeip.wp.pl ! Przepraszam za SPAM!
Zal mi cie kolo niedostales ode mnie bana hahahaha jaki koleś hahahaha niemoge
Bana dal ci neo a nie ja hahahaha
Poza tym rklama serwa to jest wiec ban byl sluszny a dostales na 30 min zal mi cie.
Moze ostro to wyglada ale mam zly dzien dzisiaj kur...
Dzieki DILL
[ Dodano: 20-11-08, 20:12 ]
Mardog to SORRY, ze cie nie slusznie oskarzylem ale to ty 5 sek przed banem napisales ze reklamuje stronke.
No bo reklamowales i najlepiej wez se ja wykasuj zeby niebylo nieprzyjemnosci
Dostales bana odemnie za reklame. Co moze niebylo reklamy ? add!., Mardog są swiadkami... Więc nieplacz
Jezeli reklamowalem to ban byl w 100% prawidlowy. Tylko chodzi o to ze nie robilem tego umyslnie.
Ale skąd ja mam to wiedziec czy umyślnie czy nie :]
To jak tacy mądrzy jesteście to pomóżcie mu to usunąć ;-]. A nie będziesz go neo banował za coś czego umyślnie nie robi -.- Żałosne jest to że ktoś cs'a ściągnął z innej strony i za to ma bany dostawać. Za jakiś pier... wbudowany spam.