-
1. b. Dobry moderator, dobry ziomek po prostu SUPER! :-P
2. rfs To samo co u b. tylko że lepiej go znam bo częściej na gg gadam..:]
3. Eragon miałem z nim sprzeczki na forum ale wszystko wyjaśnione i jest spoko.
4. add. Nie będę sie wypowiadał na mój temat, ale jak zauważyliście od tej pory co dostałem Test-Mod'a dużo piszę w postach, trochę przestałem pisać na forum (nauka) ale to się zmieni.
-
1. Fajny Mod, spoko gościu ;-).
2. Spoko koleś, bardzo dobrze się sprawdza jako Mod.
3. Za bardzo nie znam, ale chyba fajny koleś :P.
4. Bardzo dobrze spełnia rolę test-moda.
-
1.Dobry moderator,pomaga w problemach.
2.Spoko ziomek łatwo się dogadać,rozwiązuje konflikty i kłótnie - gra tak dobrze ,że uważają iż ma haxy xD!
3.Nie bardzo go znam,ale mi pomógł parę razy.Według mnie dobry moderator ,zawsze ma swoje zdanie.
4.Dobrze wywiązuję się z Test-Moda ,czasem się mu wymsknie wulgaryzm no ale jak każdemu,też mi pomógł parę razy.Spoko ziomek
To jest moja opinia na MODRERATORÓW :-)
-
1. b. Duża wiedza o esporcie, pomocny.
2. rfs Dobry mod, ma chyba największą wiedzę o esporcie z wszystkich wymienionych.
3. Eragon Chyba najsumienniejszy z moderatorów, doskonale wykonuje swoje obowiązki.
4. add. W sumie to go za bardzo nie znam jeszcze ale na pierwszy rzut oka, jest dobrze ;)
-
1.Spoko mod:P
2.Dobry ogarniacz i Mod:P
3.Spoko ziomek z Kłaja:P
4.Gralem z Nim pare razy i spoko ziom:P
-
1. Spoko ziąą ... Wkońcu dałeś mi szanse na adma PzDr :-)
2. Też wydaję sie spokO. Dobry mod dobry też player da się pogawędzić :]
3. Nie mam zdania :-D
4. Spamer ale ogólnie dobry Test Mod i spokO ziąą
Wszyscy jesteście ziąąki
:* :* :zzz:
-
Jak dla mnie wszystcy moderatorzy z tutaj wymienionych są bardzo zaradni i pomocni. A po za tym świadczy o tym fakt ze to forum w ogóle działa i nie jest zaśmiecane przez jakiś noobów. :-)
-
1. Spoko mod, i do ludzi umie przemówić jak trzeba
2. Jako mod dobrze wykonuje swą pracę, ale jako użytkownik forum za bardzo wdaje się w pyskówki, i za to go nie lubię
3. Chyba najlepszy z modów jak dla mnie.Taki przewodnik po zakątkach cs-portal
4. Dobrze się komunikuję z resztą społeczności forum, ale jak dla mnie to on jako mod to dla mnie kompletna pomyłka(bez obrazy)
-
1. b. -Były spamer w SB :-P Ogólnie dobrze wykonuję swoja pracę, poprostu Dobry Mod.
2. rfs - Człowiek hax,Dobry Mod i spoko Koleś...
3. Eragon - Chyba najlepiej wykonujący swoja robotę jako Mod...
4. add - Hmm...Spoko Koleś, jak narazie dobrze wykonywujący swoja Robotę...
Pozdrawiam.
-
Otwieram temat ponieważ od jakiegoś czasu na forum są nowi moderatorzy :-P Znów czekam na wasze wypowiedzi :->
1. baku
2. Eragon
3. add.
4. diLL
5. jarogrzyb
1. baku: Dobry moderator oraz Junior Admin, dobrze wykonuje wszystkie swoje obowiązki związane z portalem.
2. Eragon: Hmm... Oczywiście dobry moderator od samego początku, ale ostatnio coś go nie widać :-P
3. add.: Oczywiście bardzo dobry moderator i admin na serwerach :-P :cool: :]
4. diLL: Trochę za mało się zajmuje swoimi działami, ale jest dobrze jak na początek
5. jarogrzyb: Jako Test-Mod to nie będę ukrywał klapa. Starając się o moderatora na takim forum jak CS-PORTAL.NET trzeba się wypowiadać, a ten test-mod to raczej śpi jak niedźwiedź (ciekawe kiedy się obudzi).
Czekam teraz na wasze wypowiedzi :what: :what: