-
ja osobiście sądzę że wszelkie mapy typu pool_day / fy_snow / awp_xxx powinny zostać usunięte bo na ten mod się nie nadają -.- no ale z takim pomysłem to musiałoby wylecieć co najmniej 3ch adminów aby doszła do skutku... ryby i zwykli gracze głosu nie mają -.-
-
To źle, że przestajesz się tym przejmować, bo dalej popełniasz masę błędów... szczerze mam nadzieję, że się poprawisz ale jesteś typem człowieka, który swoim ego zniechęca do siebie osoby. :?
-
co chciales powiedziec przez t oze 3ch adminow musialo by out???
-
no może mardog ty unikniesz ale pół twojego squadu nie... i takim sposobem zostaje się np 4ct i 10tt -.- 99% takich przypadków kończy się wygraną tt
[ Dodano: 17-11-08, 21:24 ]
oj dobra rfs mam zły tydzień -.- księżyc nie w tej fazie, próbna matura poszła do bani a zupa była za słona -.-
-
Ja sie niwypowiadam nic więcej bo trace energie tylko, ale wkurzylem sie jak zobaczylem ze znowu na punishera a w poscie opisane dopiero ze tez caanabis(o canabie widzialem w sb xD) seele i ty street uczestniczylismy zal mi tych dzieci :/
RFS usun wszystki mapki aim_xxx Fy_xxx i awp_xxx i bedzie spokój wieeeczny :-P ;-D
-
nie puni chciałem powiedzieć że przeciętny zwykły gracz gdyby zrobił vote czy takie mapy maja być usunięte to na 80% byłby olany =d bo już kilka razy o granatach na tych mapach była mowa a ciągle jest ten problem... a gdyby kilku adminów się o to upomniało to może by doszło do skutku
-
punisher napisz to po Polsku bo niestety znowu nie potrafię zrozumieć co do mnie piszesz :?
-
rfs, masz jakies broblemy z czytaniem czy co :x xD ja rozumiem wszystko :-P
-
rfs wcześniej napisałem
"no ale z takim pomysłem to musiałoby wylecieć co najmniej 3ch adminów aby doszła do skutku..."
puni przez słowo wylecieć zrozumiał że 3ch adminów odejść a mi chodziło (wylecieć= napisać/ wylecieć z pomysłem).. nie tek kontekst puni ;p
-
Nie doczytałem wiadomości Streeta, bo napisał w tym samym czasie co ja... NO dobra już wiem all :-)