To teraz zabierzcie mu flage na votowanie map :-P
Wersja do druku
To teraz zabierzcie mu flage na votowanie map :-P
wiec mowie ze dawalem vote 3 krotnie 2 razy bylo glosowanie nie udane za 3 podejsciem bylo dopiero ok to po piersze a po 2 nie mam flag na @ nie wiem co wy nawet na admin chat gadacie
[ Dodano: 16-11-08, 20:29 ]
ale idiota ja mam zabrene flagi na pisanie w takiej postaci "@" i nie wiem co oni pisza knif men wes dziecko idz do przedszkola i naucz sie rozumienia zdan pozdro
No i po sprawie będzie jak mu sie odbierze vota.
RFS Dziwne jak ja do niego pisze na admin czat to on nic nieodpisuje więc niewidzi co my tam piszemy
Dajcie puniemu spokuj on jest dobrym adminem tylko powinien poprycowac nad soba niepryekilnac byc upryejmzm i zwracac uwage na innzch zdanie ale poza tym jest w poza :cool: dku
no toc jejciu mardog nauczcie sie czytac a potem mowcie cos omg
Weź się naucz spójnie i logicznie pisać, a Ty Yo to już w ogóle na jakiś kurs idź albo se ściągnij "Mistrza Klawiatury" ;DDCytat:
Zamieszczone przez punisher PL
a ty dziore zamknij bo juz mnie doslownie denerwujesz nie bede bluzgal ( ale mam chec ) knifmanie
Widzę że od ostatniego tygodnia twoje pozytywne nastawienie do ludzi się nie zmieniło ...
KnifeMan, weż wy.... z forum :razz: wiesz jak ty wkurzasz ludzi to jest poprostu szczyt wszystkiego!!!!!!!!!!!!!! Denerwujesz mnie a co dopiero puniego!!
KnifeMan zaczynasz mnie irytować ? Zwracasz komuś uwagę, a zachowujesz się nie lepiej... temat zamykam.