Ja polecam PS3. Grałem kilka razy na nim i naprawde fajna grafika i ogólnie spox. Jak narazie to nie ma jakiejś dużej ilość gier, ale za niedługo zaczną wychodzić.
Wersja do druku
Ja polecam PS3. Grałem kilka razy na nim i naprawde fajna grafika i ogólnie spox. Jak narazie to nie ma jakiejś dużej ilość gier, ale za niedługo zaczną wychodzić.
A ma x grałeś ??Cytat:
Zamieszczone przez Kali
Tylko raz. Nawet fajnie, ale jakoś zawsze wolałem PS.
PS3 ja mam PS2 ale grałem pare razy u kolegi spoko a na XBOX360 grałem w FIFE ja w sumie to bym wzioł PS3 ale takto to bym się musiał jeszcze długo pozastanawiać
PS3 już przegrało wojnę z Xboxem360. Nawet prezes sony to przyznał już ponieważ drastycznie ceny obniżają byle tylko coś sprzedać...Cytat:
Zamieszczone przez HaShU
zupełnie jak ja, od małego siedze na PS, ale mimo wszystko na pierwszy rzut oka widać, że Xbox360 mimo swojej wiekowości wali PS3 na łeb. Za równo pod względem grywalności jak i funkcjonalności. Sam sobie obiecałem, że jak tylko wyjdzie następca Xboxa360, to go zakupie. Ale na to mi przyjdzie poczekać parę lat, ponieważ Xbox nadal trzyma się dobrze i pozostaje najlepiej sprzedającą sie konsolą.(także w Japoni!).Cytat:
ja w konsolach siedze od takiego malego brzdąca
I co im z tych ośmiu rdzeni, skoro ŻADNA gra nie wymaga tylu.. wdg mnie to się przyda dopiero za następne 4-5 lat. Jak narazie to było wywalenie kasy w błoto. Zamiast 8 rdzeni mogli dać jeszcze większy dysk.Cytat:
A ps 3 ma 8 rdzenie ;] Ale korzysta z trzech.
Szkoda, że ja narazie wszystkie gry okazują się nie wypałem, pośledź ostatnie wyniki sprzedazy gier na ps3, które miały zdetranizowac Gears of War2, czy Halo3. Little Big Planet, która miała zapewnic wygraną PS3 w walce konsol okazało się grą przeciętną..Cytat:
ps3 sie dopiero rozkreca - Killzone2 , Gran Turismo 5 ;] i inne zniszczą reszte na xboxa
słabo się sprzedaje, a przypomne Ci że W dniu premiery Halo3 sprzedało się w rekordowych sumach...
Zobaczymy jak potoczy się los Killzone'a 2 i Gran Turismo, ale mając za konkurenta Gears of War2, i bodajże GIRD'a nie wróże im dobrej przyszłości.
[ Dodano: 22-11-08, 12:15 ]
Podobnie jak i ja, zawsze byłem zwolenikiem PS, ale nagle przeszedłem na stronę Xboxa..Cytat:
Zamieszczone przez Kali
Ludzie się zmieniają.. :)
Ta gra sprzedaje się tylko dlatego że jest dodawana do każdej konsoli, przyznam gra nawet fajna grafika 2.5d, ale xbox już przygotowuje swoje grę podobną do niej ale w 3d; ]Cytat:
Zamieszczone przez Eragon
Grid jest na wszystkich konsolach chyba x360 ma forze a niedługo będzie 2Cytat:
bodajże GIRD'a nie wróże im dobrej przyszłości.
Ja też byłem jego zwolennikiem.Cytat:
W ten sam dzień co ma wyjść killzone 2 wychodzi dodatek do gta 4 tylko dla x360 ;]Cytat:
P.S. Najważniejsze co zdeklasowało ps3 to chyba wiadomość o wyjściu FF XIII na PS 3, co było moją ostatnią nadzieją na tą konsole (może jeszcze GOW3[Nie mylić z Gersem ]i Killzone 2).Dodam jeszcze że np. Lost Odysey jest na 4 dvd i można normalnie grać.
Myślimy podobnie tylko skąd wziąć kasę na gryCytat:
Zamieszczone przez tombcio
Xbox 360 premium=1049zł+Wii=889zł=1938zł+3gry na xboxa od 219 do 139 najnowsze=jakieś 2595+2 na wii od 100 do 189 =2973
Za to da się kupić ps3 z kilkoma grami
A ty czytać umiesz " zastanawiałem " ?? I od kiedy x360 premium kosztuje 1049zł, a mogę kupić za 950 zł u do tego z przeróbką, a i tak na oryginałach nie będę grałCytat:
Zamieszczone przez Shadi
PS 3 polecam kumpel ma
-Pad nie ma kabla
-mozna sciagac gry
-szukac np: w Google czegos
-wogule jest fajne
(naprawde mój kumpel moze szukac rzeczy na necie i takie tam)
PS3 to komputer w ciele PlayStation
Najlepsze w Padzie ze nie ma kabla a jak sie nie gra to mozna go naładowac kolega mi powiedział ze 15minut ładuje i mu stracza bateria w Padzie na 2dni
Polecam PS3(ja ma PS2 tez dobre)
[ Dodano: 07-02-09, 11:36 ]
Cytat:
Zamieszczone przez Shadi
Shadi ma racje kumpel kupił PS3 za 1500zł w tym dwie najnowsze gry
W x też jest pad bez kabla, na ps3 nie da się piracić. A za x360 z dwiema najnowszymi grami zapłacić można 699 zł, wiem bo kuzyn kupił i to bez żadnych promocji ;]Cytat:
Zamieszczone przez Reidak