Proszę tych co już napisali o uzupełnienie kontakt:
Wersja do druku
Proszę tych co już napisali o uzupełnienie kontakt:
Imię: Michał
Miasto: Chełmno
Coś o sobie: No co tam ;p Nie wiem co pisać ^^ Czuję się jakbym na randkę w ciemno miał się umawiać xD
Link do naszej-klasy - później podam
Kontakt: gg: 5504863
Imię:Rafal
Miasto:Siedlce
Coś o sobie:heh co tu napisac????? lubie zajomowac sie grami komputerowymi troche nauki :)
Link do naszej-klasy(nie jest przymusowe, ale miło by było :-))
Kontakt: 12151462
Imię: Mateusz
Miasto: Kostrzyn n/O
Coś o sobie: xD
Link do naszej-klasy(nie jest przymusowe, ale miło by było :-)) - nie podam :>
Kontakt: gg - 2579307 Steam - klusek115
Imię: Paweł
Miasto: Gdańsk
Coś o sobie: Lubię pykać w l2 i cs, największym zainteresowaniem cieszą sie u mnie dziewczyny i wszystkie technoparty organizowane na terenie trójmiasta i kartuz(sahara :D)
Kontakt: gg:13480185 aqq: 5741732
Imię: Krzysztof
Miasto: Kłaj
Coś o sobie: Lubie grac w piłe, cisnąc w CS'a i chodzić z Eragonem na VAN PURA(Ewentualnie inne % czy placki po węgiersku) ...;]
Link do naszej-klasy http://nasza-klasa.pl/profile/12090495 to ja ;d
Kontakt: 13127971
Imię:Tomek
Miasto:Kostrzyn nad Odrą
Coś o sobie:Lubie grać w cs i jakieś mmorpg. Oczywiście kocham grać w gałę ;]b. w przeciwieństwie do Ciebie nie lubię żubra wole tyskie ;]
Link do naszej-klasy(nie jest przymusowe, ale miło by było :-)) Nie podam ;]
Kontakt: gg 4498460 skype tombcio
Imię: Daniel
Miasto: Opoczno
Coś o sobie: Jak już napisałem mam na imię Daniel nie podoba mi się moje imię ale muszę z tym żyć :-P Lubię jeść Knoppers'y i Snickers'y. Od ponad roku gram w CS. Po za CS'em lubię też zajmować się TS'ami sam jestem Adminem ja jednym z czołówki polskich Team-Speaków... Mam psa, lubię lody ;-)
Link do naszej-klasy: Prywatne.
Kontakt:
GG - 1595867
STEAM - adiEop
E-MAIL - proo@vp.pl
Imię: Kuba Lorens
Miasto: Krosno
Coś o sobie: Mój nick to RaPMeN, ten nick nie jest od rapu bo rapu nie lubie tylko jakos tak ;p A więc jestem średnim uczniem nie ucze się za dobrze lubie cos wypic z kolegami od czasu do czasu, niestety pale... ;/ Bardzo lubie grac w cs'a ale nie jestem no-lifem ^^
Link do naszej-klasy
Kontakt:
gg : 5857557
steam : electriz123
pozdro for all
ps ja lubie :
-mleko
-wyborowa
-finlandia
-fox
-Tatra mocne z charakterem :D
Imię: Grzegorz
Miejscowość:Niepołomice
Coś o sobie: Lubie pograć w piłkę nożną, kosza, lub siatkę. Interesuję sie oczywiście dziewuszkami,a także sportem(głównie F1 i piłka nożna) i motoryzacją. Uczę się w liceum ogólnokształcącym w Niepołomicach, w nauce nie idzie mi najgorzej. Jak się spotkam z kumplami to nie pogardzę też %.
Kontakt: GG- 8247899