Jak dla mnie to powinien stracić admina
za zachowanie i banowanie bez powodu
KnifeMan, jakbyś ładnie poprosił, to może bys dostał za niego admina?
ja ci nie powiem bo nie wiem
Wersja do druku
Jak dla mnie to powinien stracić admina
za zachowanie i banowanie bez powodu
KnifeMan, jakbyś ładnie poprosił, to może bys dostał za niego admina?
ja ci nie powiem bo nie wiem
zgadzam sie z massa tyle ile permow narabal punisher to nie mozna zliczyc :/
Eh ale ja nie wiem czy ja nadaje się na admina ;P a gdzie można o admina w ogóle poprosić jest jakiś specjalny temat??
wieci co knif men ziomal evil jestescie tacy cwaniacy co ze zlozycie skarge jestescie przekonani ze skonczy moja sie tu kariera ja tego dokladnie nie wiem ale to jak on ciebie wyzywal ja nie musze widziec to raz dwa jezeli ja gram a ty zdechles i ta osoba co cie wyzywala ja tego nie widze jako admin nawet nie ma takiego tu pluginu by admin mogl all widziec zreszto co ja sie bede tlumaczyl wrzuciles ss to wrzuciles i sie ciesz z tego
Z![o]MaL*EVil*, ja tam ani razu jeszcze nie byłem na serwie, ale widzę, że punisher(według graczy) to najgorszy admin na serwerach cs-portal
a jakze chlopak jest w ciaglym stresie niech sie troche wyluzuje
Z![o]MaL*EVil*, a kto powiedział, że on się stresuje?
On jest najgorszym adminem na świecie a nie na CS.Portal.Net jest wręcz niemożliwie nieodpowiedzialny szczerze mówiąc to bałbym się o jego dzieci :P:P
thx masa za wsparcie ale ja sie takimi osobami nie przejmuje mam juz po takim czyms doswiatczenie a co do slow to wczoraj byl dzien dlamnie koszmarny i chcialem sie wyluzowac po przez gre ale jak widac to i tu sa osoby ktre jeszcze bardzie potrafia humor popsuc ale dobra mam po takich zajsciach doswiadczenie nie jedno nie od dzisiaj jestem adminem i nie jednej osobie w cs pomoglem jak strace admina to strace szkoda tego ale bedzie trzeba na luzie sie zachowywac a ty knifman jeszcze nie raz odemnie slowno zwale dostaniesz pamietaj to
punisher PL, moim zdaniem powinieneś się trochę opanować . Odkąd dostałeś admina na cs-portal.net jakaś palma Ci odbiła . W zgłoszeniu na admina każdy Cie chwalił, a teraz gdy już masz admina każdy się na Ciebie skarży . Moim zdaniem powinieneś się opanować z tym przeklinaniem. W SB też ładnie przeklinałeś zresztą masz warna za przeklinanie to samo z tego wynika.Ja tak sądzę uważam, iż jesteś złym adminem .Cytat:
wieci co knif men ziomal evil jestescie tacy cwaniacy co ze zlozycie skarge jestescie przekonani ze skonczy moja sie tu kariera
Ja też się z tego cieszę .Cytat:
Zamieszczone przez punisher PL