Głosy w ankiecie to nie wszystko. Trzeba dostać zgodę od H@, w tym przypadku Eragona. :)
Wersja do druku
Głosy w ankiecie to nie wszystko. Trzeba dostać zgodę od H@, w tym przypadku Eragona. :)
Cytat:
Zamieszczone przez Andri99
Ty ja jak zaczynałem to miałem mało postów i z czasem je nabiłem nie spamując.... a gdy dostałem admina to jeszcze bardziej zacząłem sie interesować forum...
Ale to jest tylko moje zdanie i jak napisał rfs
Cytat:
Zamieszczone przez RuFuS
Ja mam podobne zdanie jak Wanted. Aktywność na forum jest ważna, ale czy zawsze oznacza, że forum się nie czyta? Ja codziennie przebywam na forum i czytam je mimo iż nie odpowiadam za często bo nie widzę potrzeby pisać postów, gdzie moja odpowiedź nic nie wniesie. Co do Seq to jest aktywny na serwerze i jeśli potrzebujemy adminów na serwa to wg mnie Seq się nada.
Jak już pisałem, głosowanie ma mi tylko podpowiedzieć, ostateczną decyzje podejmę ja.Cytat:
Zamieszczone przez Seq
Narazie wstrzymuję się od głosu.
No dla mnie Seq to spokojny gracz zawsze pomaga słabszym gdy np nie wiedzą czegoś,gdy na awp_india gracze walili z respa hs a admin co grał powiedział za resp ban i odszedł Seq przypominał to co admin powiedział i większość osób przestała walić,kolejny przykład to gdy gracze przeklinali to pisał do nich że to grozi banem itp.On bardzo się stara o admina na tym serverze
Temat zamknięty z jednego powodu: 4FUN na kilka tygodni przestanie działać :)