Ehh, ja jak nie miałem admina też wbijałem na wh żeby czitera wygonić :) Więc się nie dziwie :P
Wersja do druku
Ehh, ja jak nie miałem admina też wbijałem na wh żeby czitera wygonić :) Więc się nie dziwie :P
TakeMyArm, gdyby nie on to byśmy grali z tym cziterem!!!! on go wykurzył zmora tez kiedyś pozwolił czitować i minuta i czitera niebyło!!
Za to ja dziękuję inni tez byli zadowoleni ze go już niebyło
co do orka sie nie odzywaj lepiej
zrobiles tego shota jak ja nastepnego dnia to mowilem do furio bo ja nie ogarniam tego neo demons.team tak mnie wkurzyl ze to oj ale jak poszedl to odrazu z gry calkowicie wyszedlem i wylaczylem to. Zapewniam ze ja jako admin na cheatach nie gralem na serwerze innym gdzie mam admina i tu tez nie mam ochoty grac na wspomagaczach jako admin nei po to pisze prosbe by na wh i aimie latac jak bm chcial to juz bym siedzial na war3craft i was gromil ale po co mi to wole rozsadnie grac i sie oduczyc by byc godnym przeciwnikiem
Jestem na TAK
Puni jak najbardziej nadaje się na admina. Dość często gra i mógłby oczyścić server z cziterów i raszerów itp. Choć czasem przeklina. Ale i TAK powinien być adminem.
T.A.K ;] Nadajesz sie na admina ;]
jestem na tak, hehe powinienes miec wiecej glosow chyba na tak, bo zle zrobiłeś ankietę i ci co mowia ze dali tak (ci co często głosują) to dali nie xd
http://files.filefront.com/czitydem/.../fileinfo.html demko kolesia z aimem i wh o nicku math team te demko nagrywala inna osoba na waszym serwerze
Przydałby sie admin dla Punishera....fakt ze to statsiarz, ale admina mieć może :P
EDIT:
do postu niżej: a bo dzisiaj czekałeś, aż pake podłoże, dopiero mnie ubiłeś i rozbroiłeś :D
hehehehe czemu statsiarz :) potrafie czasem zalety war3crafta wykorzystac :)