-
Ej.. ja się nie śmieję. Dam Ci admina, jak będziesz w tych godzinach adminował. Wtedy nikt nie będzie mówił, że adminów nigdy nie ma.
A jak ktoś tak powie to ja mu rzeknę: "Ależ drogi obywatelu. Spójrz proszę na postawę Trojana, który dzielnie adminuje w dzień i w nocy."
-
Przecież w nocy prawie nikt nie gra więc po co admin? Od rana w weekendy zawsze jestem, i jak wracam ze school to od razu na server... Ale bardzo bym chciał Junior' a!
-
Jak w nocy nikt nie gra ?
Ostatnio dostałem skargi, że o 3 w nocy cziter latał i nie dało się grać, bo admina nie było na swoim stanowisku.
To jak ? Daję Ci admina na etat w godzinach 22-8. Zgadzasz się?
-
Koniecznie w tych godzinach? Dlaczego nie moge jak normalny Administrator... Chodziło mi o to ze rano nie ma admina a oni sie skarzą ze ras***ą, po txt biegają... W nocy zadnego admina nie ma bo po co mają byc w nocy, zamiast sie spokojnie wyspać a na nastepny dzien do pracy czy szkoly... Ja staram sie o normalnego Junior' a w Godzinach Pn-Pt od popoludnia (od 3) do wieczora (22-23) a w week caly dzień...
PS: tam gdzie cenzor to chodzi o "rasz" ale pisze cenzor
-
Ja jestem na TAK ;) Trojan jest miłym gościem, zawsze komus pomorze itd...
-
wiem ze nie mam tu nic do gadania ale bylbym na...nie. lubie trojana ale za duzo sie reklamuje a z tego co wiem nie mozna tego robic na serwie. co do jego bywalnosci na serwei to nie mam zastrzezen jest bardzo czesto.
-
Wiesz Trojan. Problem w tym, że nam nie brakuje adminów, ktorzy bywaja o tej porze o ktorej Ty tez bys chcial adminować...
-
OCZYWIŚCIE ŻE NIE!
-Na serwerze bardzo żadko go widzę...
-Sprowadza kolegów na forum... żeby na niego głosowali...
-
oczywiscie ze nie !!!
wyklina graczy
namawia ich zeby glosowali
i napierdziela przez mikro non stop
-
Troj4n, jestem na TAK fajnie mi się z tobą gra, tylko czasami raszujesz