NeU idz se sam wylizac du*** synku co ja jakis 12 latek zeby sie podlizywac wyrazam swoje zdanie niepasi wyjdz i nieplacz
PozDro&PocWicZ
Wersja do druku
NeU idz se sam wylizac du*** synku co ja jakis 12 latek zeby sie podlizywac wyrazam swoje zdanie niepasi wyjdz i nieplacz
PozDro&PocWicZ
Mardog trochę kultury... - słowne ostrzeżenie
Kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie Panie Neu
Szanuje to i wcale nie zaprzeczam ze nie grywam duzo
Praca ,kobieta ,przyjaciele to zajmuje troszke czasu w zyciu :)
ale dziennie od 17 do 21 jestem :)
zreszta to jest ankieta nie ma sie co unosic :)
bede to bede nie to nie :)
Dzieki za wypowiedzi
Pozdrawiam :)
"Nie zebym teraz ja >>lizal dupe Eragonowi<<, ale on tutaj ma pozycje na forum i jako pierwszy sie tu wypowiedzial. "
RFS to on zaczol tym tekstem
Sory za slownictwo wkurzyl mnie
Klus3k "narazie poczekaj na Falcona. Ponieważ on wyjechał na wakacje.. Ale ja osobiście jestem ...."
czyli czekac na Head Admina :)
No to poczekamy :)
Niemasz innego wyboru byl do konca tygodnia pewnie bedziesz czekal;] jak ci zalezy to poczekasz;p
Eragon jestem w szoku :)
Pięknie dobrane słownictwo jest puste kiedy nie ma pokrycia...!!!
To ze gość pisze gramatycznym j. Polskim, to nie znaczy ze macie mu ufać bezgranicznie.... "!?!?!?!"
A jeśli to bedzie typ mojego pokroju ? Porywczy, wulgarny, agresywny...?
Nawet człowieka nie znacie "Tu. Eragon" a już wydaliście opinie na ten temat...
Ale spoko, szanuje wasze decyzje...
Z reszta to jest serw n0ke i Falcona, jeśli była by taka potrzeba zapewne rekrutacja nie była by wstrzymana....
Pozdro 3k (Frik)
Aha... I jeszcze jedno.. Dostałęś bana na jednym serwie.. Przypomnij którym..?
Grasz w WOWA :D:D:D
Nigdy nie widziałem jak gra ale już po napisaniu ankiety widzę ze nadaje się na admina ZA!
Jak już mówilem, nie ma adminów na war3, i potem sie zdażają takie sytuacje jak z Zmorą, a jak narazie on zrobił na mnie najlepsze wrażenie ze wszystkich którzy składali propozycję. Ja sądze, zę powino mu się zaufać. i dać szansę. Tak jak Ty dostałeś i to nie raz.Cytat:
Zamieszczone przez 3k.
Nie dostalem nigdzie bana :)
gram fair i zgodnie z zasadami :)
a ten kto mnie nie widzial na servie mozna okreslic jednym sposobem = malo gra [;
Poczekam na werdykt Szefostwa :D