Ładnie sie dzieje na ty swiecie. Róbmy tak dalej ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Wersja do druku
Ładnie sie dzieje na ty swiecie. Róbmy tak dalej ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
pierdu pierdu, 12 latki? co oni mają w spodniach? niewiele moim zdaniem...i 11 letnie dziewczynki? napewno...napewno kolejne brednie amerykanów
Dobrze ze MY jesteśmy jacy jesteśmy ,A AMERYKAńCE TO Są WIELKIE ZJ...
JAKICH MAłO NA TYM śWIECIE
I tak cale szczescie ze nieuprawiali seksu z nauczycielka : P ^^
Dokładnie!Cytat:
Zamieszczone przez tombcio
@topic
Myśle że to nie do końca prawda, może coś łagodniejszego? ;D
Boże jaki odkop ;]
No,ale naprawdę trzeba być głupim ,żeby się chwalić koledze. Najpierw trzeba by pomyśleć jakie mogą być z tego konsekwencję ,a potem myśleć nad rozpowszechnianiem tego kategorycznego czynu. To świadczy o głupocie ludzkiej :-P
Ps. No ale mieli pomysł ^^ Żeby uprawiać Seks na oczach klasy i na lekcji xD.
Może to i stary temat ,ale nie którzy jak widzę dopiero na niego weszli to ja też się dołączyłem i po prostu musiałem napisać tego posta. Można by dalej zakładać takie tematy,co się dzieje - takie śmieszniejsze rzeczy :-)
Pozdrawiam .....!
No fakt... Odwage trzeba miec to już ekshibicionizm nawet nie jest. Boże ciekawe co bedzie za 20 lat?? Zanim skończą podstawówke będą zakładac rodziny??
ja to bym ze wstydu pad co oni robia i to jeszcze na lekcji ?
Eh całe ameRykański dzieci... Teraz im się odechce robienia wogóle takich rzeczy xD. :->